上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 8

收藏  |  訂閱
1.5k  104.1k

沉船真是令人又愛又恨...男人夲身就需要心理和生理的滿足...在心理上...他需要愛情的滋潤...在生理上...他又需要性愛的填補...就是這些原因...另到好多男人上去玩後引申出來的沈船事件...玩久了...心靈漸感空虛...填補後...生理方面又感郁悶...思想上開始想造反...好像一個循環...當然有些人會同時間進行...但自問覺得吃力不討好的事...所以我寧願自己一人...因為自己的心還沒定下來...無謂累人累己...有時有啲嘢知道結果會是怎樣...就無謂逼自己走進死胡同裡...都係個句...錢財冇了事少...心傷就難治療了...

p.s.我的左右銘-人生苦短,及時行樂:smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-6-25 09:44 發表
沉船真是令人又愛又恨...男人夲身就需要心理和生理的滿足...在心理上...他需要愛情的滋潤...在生理上...他又需要性愛的填補...就是這些原因...另到好多男人上去玩後引申出來的沈船事件. ...
做人唔可以船頭驚鬼.船尾驚賊..想做嘅就去做左先:smile_38:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-6-25 09:07 發表

高佬

供佢兩個讀書啦:smile_38:
依个乜字呀...巧重皮架...禾又冇野做矛收入呀:smile_38:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-6-25 02:30 PM 發表 查看引用來源

依个乜字呀...巧重皮架...禾又冇野做矛收入呀:smile_38:
你矛收入都沉幾隻船貢利害:smile_14:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-6-25 02:27 PM 發表 查看引用來源

做人唔可以船頭驚鬼.船尾驚賊..想做嘅就去做左先:smile_38:
補充多句...如果真係比我遇到個真係好鍾意好鍾意/DREAM GIRL...都可能會沈架...不過暫時玩左咁耐都未遇到...

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-6-25 02:30 PM 發表 查看引用來源

話時話...點解仲未搵到嘢做既...你做邊行咁難搵工...你冇收入都溝到咁多囡既...同佢地去街都要錢架...高兄一定係好靚仔/好口才... :smile_o12:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-6-26 10:26 發表

補充多句...如果真係比我遇到個真係好鍾意好鍾意/DREAM GIRL...都可能會沈架...不過暫時玩左咁耐都未遇到...
千其唔好沉..好难上返黎:smile_13:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-6-26 11:14 發表

話時話...點解仲未搵到嘢做既...你做邊行咁難搵工...你冇收入都溝到咁多囡既...同佢地去街都要錢架...高兄一定係好靚仔/好口才... :smile_o12:
失業半年多:smile_39:唯有上台吹水...同你諗既岩岩相反..老.醜..唔識講野:smile_13:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-6-26 10:26 AM 發表

多口問句

點先可以知佢都沉你呢:smile_41:

我成日覺得個 字係單向嘅:smile_42:

引用:
原帖由 aky611 於 2009-6-26 01:19 PM 發表 查看引用來源

多口問句

點先可以知佢都沉你呢:smile_41:

我成日覺得個 沉 字係單向嘅:smile_42:
其實我覺得個沉字冇分單向定2向既...只是形容你好喜歡佢...好想日日都見到佢...同佢一起...同個女仔鍾唔鍾意你係冇關係...你可以分成單方面沉同2方面沈都得...:smile_o15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆