上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  448.1k

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-4-15 12:21 發表 查看引用來源

好正一定唔係😆,算吾錯啦,正常男人都想屌個種,昨晚先同老婆大戰完,今次佢比較多水可以大大力向上頂到最入,我都感覺到佢入面收緊,應該都好high😆😆 ...
阿嫂真係正師兄好享受👍🏻👏🏻

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-15 00:54 發表 查看引用來源
梗係啱睇!真係好有OL feel!😬
佢做咗咁多年秘書或者pa,日日都係OL look

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-15 14:54 發表 查看引用來源

佢做咗咁多年秘書或者pa,日日都係OL look
呢個裝扮好正!😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-15 00:48 發表 查看引用來源

我老婆對腳真係冇紅顏嗰對咁靚,師兄過獎喇
都已經好正啦,加埋肯打扮配合衣著加埋高踭鞋,正常男人已經流晒口水🤤

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-4-15 15:08 發表 查看引用來源

都已經好正啦,加埋肯打扮配合衣著加埋高踭鞋,正常男人已經流晒口水🤤
sp有時都會著OL look 出嚟同我玩,但係佢真係著唔到嗰種味道😂因為佢係做美容並唔係做OL,佢著出嚟只係似一個淫賤秘書🤭🤭
下面嗰張係sp

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-15 16:02 發表 查看引用來源

sp有時都會著OL look 出嚟同我玩,但係佢真係著唔到嗰種味道😂因為佢係做美容並唔係做OL,佢著出嚟只係似一個淫賤秘書🤭🤭
下面嗰張係sp
不過都正吖!唔同玩法!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-15 16:37 發表 查看引用來源
不過都正吖!唔同玩法!😬
sp同我老婆唔同,一行出嚟個格就又姣又淫🤭🤭最緊要你屌得佢舒服,佢真係點玩都得

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-15 18:21 發表 查看引用來源

sp同我老婆唔同,一行出嚟個格就又姣又淫🤭🤭最緊要你屌得佢舒服,佢真係點玩都得
咁難你唔到啦!😉

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-15 18:21 發表 查看引用來源

SP咁淫咁玩得,有冇同佢玩3p?

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-4-15 20:07 發表 查看引用來源

SP咁淫咁玩得,有冇同佢玩3p?
咁又冇喎,不過佢有時講笑話同我老婆一齊玩問我頂唔頂得順?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆