上一頁下一頁
發新話題

更新5篇(有相)#1591女僕Daisy去應徵 #1 #1490 #1525 #1551

收藏  |  訂閱
1.7k  270.6k

引用:
原帖由 花郎 於 2020-8-15 17:47 發表 查看引用來源
不倫我極少寫.都算係個嘗試.字數關係哩段我一開頭係已經構思好但無寫出來.
基本概念係周桐早熟俾人開左苞,跟住俾叔叔既成熟同身材吸引,成日幻想俾叔叔寵幸.於是製造左機會.其實佢來左好多次已經知道哩個時候屋企得叔 ...
早晨,我都好想睇你同女朋友最癲個次喎,一日5次呀

引用:
原帖由 理工駱駝 於 2020-8-15 21:09 發表 查看引用來源
最後係釣唔到魚,只係曬太陽同飲啤酒。
駱駝師兄,等你找數,好多人定睇你文,我仲晨早流流起身諗住睇完就diy, 唉。。。

各位早,我呢個場突然好旺師姐師妹,正所謂有女嘅地方就必爆場,幸福是什麼,就是有班好師姐妹們幫我撐著。😆😆😆

師妹早晨呀,我都係晨咁早就起身等睇你精彩嘅文呀

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-8-16 07:51 發表 查看引用來源

駱駝師兄,等你找數,好多人定睇你文,我仲晨早流流起身諗住睇完就diy, 唉。。。
阿妹,借POST來找數,隨心而寫,未夠引人入性,勿見笑。

謝謝各位的厚愛,其實一直都係出文記念一下那些曾經跟我相愛過的女人,起碼第時痴呆左都可以睇翻,不過好多都係十幾年前,加上自己能力一般,未夠精彩,望勿見笑。

第一個好想分享的是C小姐,描述一下,佢有著人間胸器,同埋佢天生麗質,基本上係我20幾年渣過最靚的,大而不下垂,當然都有翻咁上下肥,但當年18無醜婦,對我來講係可以的。

順道請教下,點貼圖,年紀大好多野唔識

引用:
原帖由 理工駱駝 於 2020-8-16 10:01 發表 查看引用來源

阿妹,借POST來找數,隨心而寫,未夠引人入性,勿見笑。

謝謝各位的厚愛,其實一直都係出文記念一下那些曾經跟我相愛過的女人,起碼第時痴呆左都可以睇翻,不過好多都係十幾年前,加上自己能力一般,未夠精彩,望勿見笑。

第一個好想 ...
咁少野嘅
哈哈

佢呢,係我第一個接觸的女性,當年係學校佢成日比人笑佢大波,我就只顧讀書,變左我地二個都係被取笑的一群,但當年我心諗你班人都ON 9的,終有一天我要渣住BENZ車你地翻屋企串翻佢地。同C小姐相依為命一段時間後,咁就問佢可唔可以一齊,佢平淡咁答應左。

其實當時,都唔知咩叫拍拖,其實一心就好想渣下女仔個胸,但又唔係好識點開始引佢喎,當時邊有得拍拖,屋企同我自己窮到死,邊有地方拍拖丫,都係放學去公園。

有一天,終於等到屋企無人,咁就叫佢女朋友C小姐上去,做應該做的事。

首先都係前戲係咁抄,鍚等等,當年邊度識,全部都係睇YES學的。之後戲肉出了,C小姐對奶真係唔講得笑,完全係我杯茶,當時一渣落去,WA, 真係立即心跳去到140下一分鐘。

當時第一次,真係入唔到,咁之後就用口搞掂,佢的口技一般,成日牙會刮到,但不否認,佢好努力。

之後我地係咁錫,錫到咁上下,我又開始渣佢,係咁渣,好似小朋友買到新玩具咁,係咁渣。

待續…

引用:
原帖由 理工駱駝 於 2020-8-16 12:13 發表 查看引用來源
佢呢,係我第一個接觸的女性,當年係學校佢成日比人笑佢大波,我就只顧讀書,變左我地二個都係被取笑的一群,但當年我心諗你班人都ON 9的,終有一天我要渣住BENZ車你地翻屋企串翻佢地。同C小姐相依為命一段時間後,咁就問佢可唔可 ...
Wow
Yes書,我都好鍾意睇性
哈哈

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-8-16 12:21 發表 查看引用來源
Wow
Yes書,我都好鍾意睇性
哈哈
🤣🤣🤣🤣少男少女非愛既經典書呀~

有冇玩埋筆友丫。😆😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆