上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

:122:

9837        09-JUN-2007
15:01        沙田
星期六        連贏位置Q        6 場    2 歡樂心 + 8 一眼神通 +
           12 寶沙 $20        $120.00

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-9 02:54 PM 發表

隻2我都買左Q同五環彩....:097: :096:
哈..你隻12明顯好左好多....飛數亦非常有決心呀...kuskit兄加油...:097:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-9 03:03 PM 發表
:122:

983709-JUN-2007
15:01沙田
星期六連贏位置Q6 場    2 歡樂心 + 8 一眼神通 +
           12 寶沙 $20$120.00
1,2是但揀一隻都揀錯...對唔住呀...:043:

衰左 ,爆隻1 點都選唔到..:032:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-9 03:08 PM 發表

1,2是但揀一隻都揀錯...對唔住呀...:043:
算啦,爆到我地選唔到,隻1最難捉..:032:

跑3,4名,PQ都冇:029:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 03:09 PM 發表

算啦,爆到我地選唔到,隻1最難捉..:032:
哈...韋達呢d咪叫爛佬囉....佢乜馬都lur俾你....:096:

隻2一出閘已經知係咁先...完全唔岩跑法....隻"百笑"雖然睇都冇睇...但係都係輸得好肉酸...

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-9 03:04 PM 發表

哈..你隻12明顯好左好多....飛數亦非常有決心呀...kuskit兄加油...:097:
哈...O岩O岩係洗手間見落雨先度出黎既.......但直路唔知去左邊...:122: :029:

引用:
原帖由 andyhsf 於 2007-6-9 03:10 PM 發表
跑3,4名,PQ都冇:029:
我都係:026:
1-6Q,PQ
隻6跑第五:029:

第7場再黎過..:046: :046: :046:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆