上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.4k

哈哈,2隻傻狗入黎嘈,又唔扺得人有料,
又要入人地個post睇,
真係幾好笑~~~~~:014:

引用:
原帖由 koloman 於 2006-9-25 09:55 PM 發表
Thanks,十二戒 ,他無品鬧人,唔客觀的一條犬,加費萊讓球穩勝
我唔客觀我鬧你仲勁d都得,算係比左面你,
你乜都唔知就話西兄淨係識推下上盤一條犬,
我咪send條link比你用你隻狗眼睇清楚囉,
而家你明未呀垃圾~~~:014::011:
呢個討論區就係多得你d垃圾所以先咁似垃圾站,
好心你搞小一次事冇人話你廢架,廢人~~:014:

引用:
原帖由 bbqboy 於 2006-9-25 10:14 PM 發表

我唔客觀我鬧你仲勁d都得,算係比左面你,
你乜都唔知就話西兄淨係識推下上盤一條犬,
我咪send條link比你用你隻狗眼睇清楚囉,
而家你明未呀垃圾~~~:014::011:
呢個討論區就係多得你d垃圾所以先咁似垃圾站,
...
唔好嘈啦..對西野兄有心的..就不要再嘈啦..我已經通知了u want管理員,這裡有人攪事..
再嘈..西野兄唔上來的了..你等這個post慢慢向下啦

引用:
原帖由 koloman 於 2006-9-25 10:20 PM 發表
bbqboy是西兄的誰???西兄真幸福,我上星期用了三千元buy了一頭史納沙
佢係我好朋友同埋半個師傅(呢個係我自認),
一睇你咁鐘意搵野嘈就知你d人冇朋友,,
你d廢人冇朋友緊係要用錢買d狗黎陪你啦,
搞到你自己咁似隻狗,真係笑死人,
你睇左條link未呀,係咪淨係上盤呀,肓亨~~~
唔想串你on九都唔得,又唔知你自己真係柒都乜咁,
仲係度撐,食屎啦你,阻住我d時間,正廢人~~~:014::011:

引用:
原帖由 koloman 於 2006-9-25 10:31 PM 發表
無你符
做咩唔繼續撐?你唔撐我都唔會無啦啦鬧你,
不過做每樣野之前唔該睇清楚先好嘈,
到人嘈返你就撐,又搵唔到理由去撐,
呢個西兄既post,我都唔想同你係度嘈,
不過想講你知,呢個post好多人睇,
比人睇到你咁魚就唔好啦~~~~:014:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆