上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  41.4k

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-11-13 01:30 AM 發表 查看引用來源

哈哈
唔緊要,gucci lv都可以網購架嘛(我指真果d,我唔要A貨)
Hahah

人妻們你地既包包多數係自己買定係老公送既呢?
會不會兩樣都不是呢?

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-11-13 01:31 AM 發表 查看引用來源

你又知既。。。唔通你地。。。。
你咪爆人哋大鑊啦!出嚟玩,要有品啊!!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-13 01:31 AM 發表 查看引用來源

very good.妳好聰明啊,妳明我話中有話.我就係想講,我唔係單純面皮厚,而且還有點out.
黃頁,家陣已OUT出宇宙了如果仲係一本本.但以前,講緊幾十年前,我真係會間唔中打開黎睇架~~~~
HAHA.....我知呢個行為.....都實 ...
我都有睇,睇下自己或朋友的屋企電話。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-13 01:41 AM 發表 查看引用來源

根據包包店非官方正式公布,sales見到男顧客而買得成既成功率,比女顧客高多於一倍.
女既多數都會睇,會享受比較,15,16既心情.
男人去到,多數已心理有數,就係欠一個理由就會買得成,所以我估,大部份既師妹們包包,都 ...
好有道理。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-13 02:05 AM 發表 查看引用來源

妳呢招,太老土,人地會以為係我地架..............:smile_30::smile_30:
人哋以為是一件事,你想唔想才是重點,細細聲講你知,雖然我份人一向好爛,但我都想做她暖男啊!

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-13 09:12 AM 發表 查看引用來源

我都有睇,睇下自己或朋友的屋企電話。
睇屋企電話嗰本,好似係白頁。黃頁好似睇公司電話。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-13 09:15 AM 發表 查看引用來源

人哋以為是一件事,你想唔想才是重點,細細聲講你知,雖然我份人一向好爛,但我都想做她暖男啊!
最近暖男好受歡迎啊!

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-11-13 09:17 AM 發表 查看引用來源

睇屋企電話嗰本,好似係白頁。黃頁好似睇公司電話。
又好似係,都唔記得了!現在我查電話多是問google大神。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-11-13 09:19 AM 發表 查看引用來源

最近暖男好受歡迎啊!
我很爛,但我很溫柔。
哈哈。。。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-11-13 09:10 AM 發表 查看引用來源

咁多唔多bra top 加貼身褲呢?
無,尋日又凍又雨,bra top唔止無,外邊仲加多件防汗防水既就有.
bra top行山,師兄應該影返下相黎睇:smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆