上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  117.7k

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-29 17:47 發表 查看引用來源

講開, 個次大B係我唔為意完全冇防備下一野由梳化dun左落我個肚(我訓係地下), 我成個人好似反轉咁, 想嘔晒D五臟六腑出來...:smile_27::smile_27::smile_27:
我估有腹肌come玩D...:smile_30:
我只係試過我訓係地下..佢想跳過我..但唔小心跳左係肚上...果下真係攞我命...
佢見我咁痛..都驚到大喊..仲要我氹返轉頭...:smile_27:

R完post, 收工, 返去繼續開工, 各位明天見:smile_o07:
(R埋呢個)

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-29 05:56 PM 發表 查看引用來源

Well...結紮都慳返, 乘機比幾舊去公院一刀了斷...
呸...
師兄咁浪廢,唔好做傻事呀haha

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-29 17:52 發表 查看引用來源

你應該慶幸,大b係跌落你肚腩。而唔係跌落陳巨龍到。你諗下大b集合佢既重量於一隻腳到再由梳化跌落陳巨龍到
Oh well
同小朋友玩..有時真係會中蕉...好X痛啊...

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-29 05:55 PM 發表 查看引用來源

小心佢壓扁你:smile_44:
:smile_30:
嘩正ㄧ定爽死

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-29 05:56 PM 發表 查看引用來源

Well...結紮都慳返, 乘機比幾舊去公院一刀了斷...
呸...
最怕你廢左武功⋯哈哈

引用:
原帖由 bigmac人夫 於 2017-3-29 05:35 PM 發表 查看引用來源

我有肚肚滴滴猪妳可以上來
唔好客氣啦人夫:smile_38:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-29 05:47 PM 發表 查看引用來源

講開, 個次大B係我唔為意完全冇防備下一野由梳化dun左落我個肚(我訓係地下), 我成個人好似反轉咁, 想嘔晒D五臟六腑出來...:smile_27::smile_27::smile_27:
我估有腹肌come玩D...:smile_30:
唔係踩你細佬咪執到囉:smile_03::smile_03:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-29 06:10 PM 發表 查看引用來源

唔好客氣啦人夫:smile_38:
唔好客氣啦,等住妳滴住水坐上嚟

引用:
原帖由 bigmac人夫 於 2017-3-29 18:03 發表 查看引用來源

師兄咁浪廢,唔好做傻事呀haha
紮左可以從心所欲無限內射,呢個係唯一動力。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆