上一頁下一頁
發新話題

人妻蕩婦/老虎也瘋狂。。。

收藏  |  訂閱
1.5k  126.1k

morning, push

早晨!
雖然是返左上去一日,但都忙中抽闲,一於偶工作中娱乐!跟人妻相聚一下。。。。
又雖然時间匆匆,都会同d美人妻食個晏吹奏一曲,总是配合得天衣无缝!又吹又奏各有所需。
碌嘢痕左好耐,恨不得馬上給人妻奏鸣,人妻通常都是能手,能人不能!闻奏起舞。。。。
啪啪啪,响亮的啪啪啪,又配合嬌柔的叫声,噢!又出了一大堆精兵,谷卵左咁耐,一次过奉献給了人妻,她嘴唇兀立,媚眼如丝
我屌!咁嘅款頭即是未夠喉啦?唯有掌握珍贵時间,再次策动戰略!又是啪啪啪我声响起。。。
又是拖着疲惫身体回港,好彩老虎已像死c的攤在床上!以为可以上床休息
Qq又响起,老虎表弟,又話仲有正相send比我?仲未见到?表姊上左床嗎?今晚你会点炮制表姊?
一大堆嘢问,搞到我又醒卵左!

引用:
原帖由 岸toto 於 2015-3-4 08:13 AM 發表 查看引用來源
早晨!
雖然是返左上去一日,但都忙中抽闲,一於偶工作中娱乐!跟人妻相聚一下。。。。
又雖然時间匆匆,都会同d美人妻食個晏吹奏一曲,总是配合得天衣无缝!又吹 ...
咁攰!當然唔会掂老虎啦。。。
佢醒卵左的話,肯肯定冇好日子,細佬已操勞左一日,乜卵都假,同佢表弟讲,今晚好攰!明天先同你聊吧。。。。
明天send相比你囉!心谂又唔系欠卵左你,吹得咁急做乜?等住d相嚟打机?

引用:
原帖由 岸toto 於 2015-3-4 08:19 AM 發表 查看引用來源

咁攰!當然唔会掂老虎啦。。。
佢醒卵左的話,肯肯定冇好日子,細佬已操勞左一日,乜卵都假,同佢表弟讲,今晚好攰!明天先同你聊吧。。。。
明天send相比你囉!心谂又唔系欠卵左 ...
今日谂住揾張老虎嘅露西照send比佢表弟!
但谂谂下不如玩卵大d,比張老虎露臉照比佢表弟,对住張见樣嘅相特别有感觉,打起嚟一定爽好多。。。
連格仔都费事打,露脸西照,自己睇睇下張相都硬起来,佢表弟收到呢張相,肯肯定好卵忙,佢表弟碌卵一定会好興奋,睇住表姊張西照一定会射得特别暢快。。。

哈哈....玩到表弟慶合合...
下次一定再來訓梳化...:smile_o01:

表哥對我真係太銀好。。

引用:
原帖由 sspofans 於 2015-3-4 09:15 發表 查看引用來源
岸兄文筆流暢

TO哥如果比相我, 我都一定射得好暢快:smile_o01:

引用:
原帖由 sspofans 於 2015-3-4 09:15 AM 發表 查看引用來源
我一箭双雕!玩埋隻老虎。。。

引用:
原帖由 三不五時 於 2015-3-4 09:21 AM 發表 查看引用來源
表哥對我真係太銀好。。

我是表姊夫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆