上一頁下一頁
發新話題

又比叔仔食多次

收藏  |  訂閱
2.9k  139.1k

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-3 19:03 發表 查看引用來源
我比你插得好入叫得好大聲,仲同你講辛苦就唔好忍啦
在珍妮既美妙呻吟叫聲下,小腸腸終於壓抑不住,
在jenny花心的吸啜下,我努力對Jenny的軟肉遊躪,用力抽插,小腸腸面對Jenny淫閪的火熱誘惑,熱情擁抱,我終於無法忍耐,用盡最后的力量,緊緊的抱住珍妮patpat,壓住Jenny個淫閪,把積蓄下來的精華,由花心口強勁送入珍妮媽淫肉裡頭的深深處。

引用:
原帖由 Misschanchan12 於 2013-3-3 18:23 發表 查看引用來源
嘩!你地攪乜嘢,亂哂籠!

misschanchan係咪睇到濕哂呢?不如等我同你攪攪佢啦!:smile_o09::smile_o09:

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-3 20:25 發表 查看引用來源
射入我花心
Jenny姐, 小腸腸 終於射入您的花心裡:smile_o05:, 是不是爽得停不了:smile_o01:.

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-3-3 08:35 PM 發表 查看引用來源

在珍妮既美妙呻吟叫聲下,小腸腸終於壓抑不住,
在jenny花心的吸啜下,我努力對Jenny的軟肉遊躪,用力抽插,小腸腸面對Jenny淫閪的火熱誘惑,熱情擁抱,我終於無法忍耐,用盡最后的力量,緊緊的抱住珍妮pat ...
比你用盡全身的力把我壓在你的身下快速的抽插下我的通道作出強烈的收縮去榨取你的每一滴精華射入我花心,跟住你係我入面跳動在好多下,終於停下來再抽離我身體,然後你看住你白白的精華從我的陰道內一點一滴流出來

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-3 21:00 發表 查看引用來源
比你用盡全身的力把我壓在你的身下快速的抽插下我的通道作出強烈的收縮去榨取你的每一滴精華射入我花心,跟住你係我入面跳動在好多下,終於停下來再抽離我身體,然後你看住你白白的精華從我的陰道內一點一滴流出來
射完出來后, 我就在您身邊, 抱著jenny. 又依戀住不停親吩jenny 全身.
手指輕柔掃住 jenny 的雙腳之間.

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-3-3 09:06 PM 發表 查看引用來源

射完出來后, 我就在您身邊, 抱著jenny. 又依戀住不停親吩jenny 全身.
做咩係唔係想....................

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-3-3 21:06 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=355021101&ptid=21561533][/url]

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-3 21:09 發表 查看引用來源
看著jenny 姐做愛之後的媚態, 加上珍妮豐乳上的指印和頸項上的吻痕,
我把沾上您我精華的手指, 放在您的紅唇上.

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-3-3 09:14 PM 發表 查看引用來源

看著jenny 姐做愛之後的媚態, 加上珍妮豐乳上的指印和頸項上的吻痕,
我把沾上您我精華的手指, 放在您的紅唇上.
白白的精華沾在我的紅唇上,然後我伸出舌頭舔下哪些精华

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-3 21:09 發表 查看引用來源
今晚唔好再做第二次 :smile_o05:, 我得些好意需回手  .
重有其他ching, 同您條佬, 重在叔仔添  .

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-3-3 09:16 PM 發表 查看引用來源

今晚唔好再做第二次 :smile_o05:, 我得些好意需回手  .
重有其他ching, 同您條佬, 重在叔仔添  http://i.188channel.com/d/images/smilies/def ...
哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆