上一頁下一頁
發新話題

我的墮落故事 (May 25 2016 更新, p 185,#2766)

收藏  |  訂閱
2.8k  1.9m

yes sex is a very powerful drug,
is also a double edge sword, if not careful one will get injured too.
really hope u not become a victim of your own charm.
引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-28 12:46 PM 發表 查看引用來源

Yes, those thoughts/memories make me more excited and come a lot quicker and stronger when I have sex with my husband. Sometimes I even imagine it was someone else on me when I come!

your story is definitely very riveting.
wish i can do as u suggested.
it ain't that easy anymore.
引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-28 12:50 PM 發表 查看引用來源
我想知到底有冇人睇我嘅經歷時去打飛機?報到一下,坦白有獎。

u unrivalled by Daisy Wong of HK.
引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-2-17 11:28 AM 發表 查看引用來源

寫得很好,謝謝。

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-5-29 11:07 PM 發表 查看引用來源

Really?可唔可以教我?
Keybroad 最低果行,左手邊第三個你見唔見有個”咪樣”鍵盤?按一下就開始錄,按第二下就停然後分析你講咩再打出來, 如果你ipad系統係英文,你就講英文出英文,你快d試下啦!我地等緊你出post呀!

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-5-28 09:43 PM 發表 查看引用來源

謝謝分享,見辣媽回歸,大家都放心。
雖然,好似好多師兄問Erica既事,
不過,大家最關心的都係辣媽您本人。

支持

辣媽 我係誠實的小孩 每次睇你既post都令我幻想置身其中  小弟弟都硬如鐵柱  要打飛機出火  我甘坦白 有咩獎勵

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-5-27 10:41 AM 發表 查看引用來源
既然大家對Erica有興趣,就講下佢嘅事。自從比貨櫃車佬誘姦之後,大家都知道她是個表面很斯文,但是做愛時是個很騷的女人。但出軌之前佢又喺點大家想唔想知?

Erica是土生華人,頭腦比較簡單,轉數沒 ...
咁依家你地會唔會約埋一齊玩多p

支持

辣媽淫有道理

辣媽淫有道理

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆