上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活(update P.1,2,5,9,10,17,19,34,39,62,129)

收藏  |  訂閱
2.9k  465.8k

外表成熟我係鐘意架,不過身體機能可以好似19歲咁就正la, wagagaga
引用:
原帖由 玫瑰八千代 於 2012-11-28 10:52 AM 發表 查看引用來源
如果你有Tom Tom 甘靚仔,TD願意prison break!

不過呢排佢似乎喜歡嫩口

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-11-28 11:01 AM 發表 查看引用來源
女人道德枷鎖較大Ma, 吾係咁易括出去

如果搵到件好野,呢把鎖一早掉了..............

你約師姐約成点呀?你打算去邊度食大餐?
引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-11-28 11:02 AM 發表 查看引用來源

買回來的東西一定唔夠免費咁好

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-11-28 11:05 AM 發表 查看引用來源
外表成熟我係鐘意架,不過身體機能可以好似19歲咁就正la, wagagaga

我知有的女仔鍾意的很成熟形,大20歲都得,真係唔敢相信
好似最近杜德x同佢老婆就係一個例子

每人忍痛能力不同ma, 我就吾得la
引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-11-28 11:04 AM 發表 查看引用來源

咁又係,人地話日本妹鍾意黑人,難道佢地唔怕痛?

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-11-28 11:08 AM 發表 查看引用來源
你約師姐約成点呀?你打算去邊度食大餐?

約好下星期見面或試新菜,未知邊到,有冇好介紹?

呢d野梗係請教八千代La, 仲要問下有d咩事前工夫要準備一下
引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-11-28 11:11 AM 發表 查看引用來源

約好下星期見面或試新菜,未知邊到,有冇好介紹?

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-11-28 11:10 AM 發表 查看引用來源
每人忍痛能力不同ma, 我就吾得la

我有的唔明白,想問下妳地女性,點解平時插入,女性會痛,做做下插插下又唔痛,
唔通黑人咁大條都同樣原理?所以其實都唔會太痛?

隔離有個新貼好似為我而設咁,廿幾歲有力男靚仔,Wagagaga

似大整古多喎
引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-11-28 11:29 AM 發表 查看引用來源
隔離有個新貼好似為我而設咁,廿幾歲有力男靚仔,Wagagaga

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆