上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 34

收藏  |  訂閱
3.0k  74.1k

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-6-12 12:49 PM 發表 查看引用來源

唉..牛耕田馬食穀.老豆賺錢仔享福!   冇計!  捱啦..頂硬上!:smile_o05:
睇住d你地既公子呀...唔係一失足就好似我咁架啦...17歲出黎做野...有書唔7讀:smile_o16:
最緊要唔好係咁迫佢地溫書...學生好憎比人迫...放開小小...咁大個人...佢自己都知考試係咩....認為唔夠既...佢自己都會自動自覺去溫...唔洗你叫:smile_o06:但係如果真係掂都唔掂既...就緊係要提下佢啦...但係都唔好迫到咁緊:smile_o13:成績咪要求咁好...中上唔係最差果班就由佢啦~:smile_o13:成績唔錯既...咪帶佢出去比佢買件佢想買既野囉...講真...咪又好似係大陸沉船咁...你買少件野比大陸條女/上少次去都係返到啦...起碼個仔會愈黎愈聽話...個心都覺得起碼佢既努力同成績係有人睇到...
呢番說話我想同我老豆老母講好耐...都係已經冇呢個機會...所以係到發洩下...9哥/y哥...咪怪我冇大冇細:smile_o05:

引用:
原帖由 Campenella 於 2011-6-12 05:05 PM 發表 查看引用來源
買野俾老虎...我會任佢楝...
比個叻你,最緊要記住自己個家

有人研究過...呢d就係"罪惡感":smile_o12:
因為你去偷食....所以覺得對唔住自己老婆....所以去做d野覺得可以補返數:smile_o01:

引用:
原帖由 oscar066 於 2011-6-12 11:31 PM 發表 查看引用來源

信你一成,雙目失明:smile_03:
小柒你...全d台都知...係差未有人捉過我去玩...:smile_o08:搵日約埋上去玩返轉...見到真人...咪知囉:smile_o16:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-6-12 11:47 PM 發表 查看引用來源
小柒你...全d台都知...係差未有人捉過我去玩...:smile_o08:搵日約埋上去玩返轉...見到真人...咪知囉:smile_o16:
咁唔講得笑~~~~~:smile_55:

引用:
原帖由 oscar066 於 2011-6-12 11:49 PM 發表 查看引用來源

咁唔講得笑~~~~~:smile_55:
我好認真囉

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-6-13 12:07 AM 發表 查看引用來源
我好認真囉
星期二見~~~~~:smile_o07:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-6-12 11:32 PM 發表 查看引用來源
因為想享受沉船果下既開心囉...佢地識控制...所以唔驚...但係你...好明顯未識...所以先叫你唔好...
就好似細過老母同你講..."牙仔...前面有水tum...咪踏呀"
話口未完...你就大大腳踏落去....點解?咪又係一樣...要果 ...
越聽我越驚!真的,我總覺得人性扭曲。
我有某原因,只能外出找,我怕羞(信唔信由得你地),只想找到一個自己岩傾的,就一直找這一個。就係咁原來最後自己不能自拔,不過我依家知道有D女人會咁開放,又狼狗,又股東,又飯盒,會呃我地,原來口口聲聲講的都是假話。
不過我無諗過去享受沉船的開心,我並不覺得係開心,這兩個月我只有痛苦。佢要同我出街,我推得就推,因怕被人見到,又怕佢猛要我買野我唔好意思推。
若這次我能完滿結束這件事,我不會想再去發生沉船的事。
我覺得若你想去沉船,想享受沉船的開心,但又要控制不要沉船,其中就會牽涉是師兄去呃囡囡,而不是囡囡呃你,她們也是人,我覺得我們不應這樣做!

引用:
原帖由 oscar066 於 2011-6-13 12:08 AM 發表

星期二見~~~~~:smile_o07:
卡卡,輝輝係好 young 架!

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 12/6/2011 11:43 PM 發表 查看引用來源
睇住d你地既公子呀...唔係一失足就好似我咁架啦...17歲出黎做野...有書唔7讀:smile_o16:
最緊要唔好係咁迫佢地溫書...學生好憎比人迫...放開小小...咁大個人...佢自己都知考試係咩....認為唔夠既...佢自己都會自動自 ...
輝仔, 多謝你的分享! 我會好好記住你的說話!

早晨

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆