上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 30

收藏  |  訂閱
2.6k  59.9k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-12 01:02 AM 發表

如果有就主動少少去爭取下啦:smile_38:  
是應該話...对我有好感的人..自会主動...
女人只会比d 暗示...

我睡教啦 !
:smile_o07: :smile_o07:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-12 13:10 發表 查看引用來源

你有矛試過愛一個人愛得咁深呀:smile_41:  
冇呀:smile_39: 所以我覺得佢係聖人:smile_45:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-1-12 13:11 發表 查看引用來源

我睡教啦 !
發個甜夢:smile_44:

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-12 01:06 PM 發表 查看引用來源
你淨係識叫人,你自己又點呀:smile_38:
我吾係咁專一~又可以點喎:smile_13:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-1-12 01:11 PM 發表 查看引用來源

我睡教啦 !
對你有好感吾代表你會鍾意麻~我意思係話當你遇到意中人~就比多少少暗示佢囉:smile_38:

have a nice dream:smile_o07:

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-12 01:12 PM 發表 查看引用來源
冇呀:smile_39: 所以我覺得佢係聖人:smile_45:
因為佢個心根本吾係兒女私情度~如果好似我地呢班玩家黎講~又點會咁容易去深愛一個人丫:smile_o05:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-12 13:18 發表 查看引用來源

我吾係咁專一~又可以點喎:smile_13:  
冇人叫你專一:smile_22: 叫你専一嗰個儍ge:smile_38: 係叫認認真真沉一次呀:smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-12 13:23 發表 查看引用來源

因為佢個心根本吾係兒女私情度~如果好似我地呢班玩家黎講~又點會咁容易去深愛一個人丫:smile_o05:  
所以我地只能做凡人:smile_30:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 12-1-2011 11:44 發表 查看引用來源

Canada LOY !!!
禾刀械吖!禾pm 梨!話禾G 呀!吾該!

講黎講去都係揸緊啲錢:smile_34:
揸實對波
爆菊揸實條腰:smile_47:
想陳都幾難:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆