上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 27

收藏  |  訂閱
2.6k  51.4k

引用:
原帖由 九九八十一 於 2010-11-24 05:57 PM 發表 查看引用來源

緊係閂埋房門, 淨係同我飲啦.
咁我問下媽咪比吾比先:smile_o05:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-11-24 17:59 發表 查看引用來源

多謝......龍兄......不會強求了..........
發生什麽事情??
我開完會..... :smile_o06:

引用:
原帖由 九九八十一 於 2010-11-24 05:57 PM 發表 查看引用來源

嘩, 神又係你, 鬼又係你~
乜都你講晒啦.
息怒! 妳仍末進入大氣層:smile_o08:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-24 06:01 PM 發表 查看引用來源
咁我問下媽咪比吾比先:smile_o05:
大個仔啦, 我都唔驚你驚?!

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-24 06:04 PM 發表 查看引用來源
息怒! 妳仍末進入大氣層:smile_o08:
唔知你既來龍去脈啫, 鍾意咪講黎聽聽.

引用:
原帖由 九九八十一 於 2010-11-24 06:05 PM 發表 查看引用來源

大個仔啦, 我都唔驚你驚?!
你唔好咁快...佢驚驚:smile_o06:

引用:
原帖由 九九八十一 於 2010-11-24 05:58 PM 發表 查看引用來源

即係........................點?????????????
你問佢:smile_38:

引用:
原帖由 july20100719 於 2010-11-24 05:54 PM 發表 查看引用來源

其實我都有對你作出研究....你而家GE開心一定唔係一朝一直....你一定曾經滄海過...再且...你而家係咪真係開心....唔好厄自己WOO:smile_o06:
曾經滄海就講吾上~只是有拍過拖~清楚知道自己係邊個階段想要d咩野~看透了一點世情~活在當下~珍惜身邊人~放下執著~釋放自己~隨緣~

一個人開吾開心係睇心態~無論你有冇錢~有幾幸福都好~不懂去調節自己的心態的話~你都係吾會開心~明白嗎:smile_38:

引用:
原帖由 九九八十一 於 2010-11-24 06:06 PM 發表 查看引用來源

唔知你既來龍去脈啫, 鍾意咪講黎聽聽.
不能三言兩話....有機會的

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-24 06:18 PM 發表 查看引用來源

曾經滄海就講吾上~只是有拍過拖~清楚知道自己係邊個階段想要d咩野~看透了一點世情~活在當下~珍惜身邊人~放下執著~釋放自己~隨緣~

一個人開吾開心係睇心態~無論你有冇錢~有幾幸福都好 ...
我明:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆