上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 22

收藏  |  訂閱
2.2k  52.7k

各位我下班啦:smile_38: 明天見

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-23 07:01 PM 發表 查看引用來源

如要生仔....差唔多要開工了...我同老虎過咗10 years+ 二人世界...先生仔!:smile_o15:
禾都覺佢呢一年有小小改變....以前好決絕話唔生, 而家見到BB又話好中意....

引用:
原帖由 EF91989 於 23/8/2010 07:00 PM 發表 查看引用來源
呢個係事實,我如果唔係有細路都可能跟個陕西妺一齊了,但係有咗細路就不容易,何况老虎又無做錯物,所以都係做唔出:smile_13:
你個件又係陝西:smile_41: .....我以前個件都係....:smile_o06:

引用:
原帖由 EF91989 於 23/8/2010 07:02 PM 發表 查看引用來源
咁身材又真係會走样,除非你有好多錢比佢keepfit,:smile_30:
我幸福D....我老虎冇喎!:smile_o13:

引用:
原帖由 EF91989 於 23/8/2010 07:04 PM 發表 查看引用來源
各位我下班啦:smile_38: 明天見
明天再野:smile_o07:

引用:
原帖由 pronto 於 23/8/2010 07:04 PM 發表 查看引用來源

禾都覺佢呢一年有小小改變....以前好決絕話唔生, 而家見到BB又話好中意....
這個當然啦....好少女人想唔生㗎!:smile_o05:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-23 07:10 PM 發表 查看引用來源

這個當然啦....好少女人想唔生㗎!:smile_o05:
我都返歸啦....有緣再傾....

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-23 06:58 PM 發表 查看引用來源

三張野啦....仲後生????
禾就後生...2張都未到:smile_o11:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 23/8/2010 07:22 PM 發表 查看引用來源

禾就後生...2張都未到:smile_o11:
巴lun閉閉....

年華如逝水;
情緣若煙雲

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-23 08:40 PM 發表 查看引用來源

巴lun閉閉....

年華如逝水;
情緣若煙雲
禾錯囉.....:smile_o03: :smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆