上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.8k

引用:
原帖由 bfgf 於 2010-7-2 09:44 PM 發表 查看引用來源

唔緊要,有問題就問啦,大家都受緊同一樣苦…:smile_27:
都希望你唔好擔心太多~~~

沖完涼,我會先用化妝綿輕輕咁「印」返D水,之後就會用小風扇吹一陣
用化妝綿掂個傷口其實係一D都唔敏感,一D都唔那(因為 ...
嗯嗯, 我想問呢, 你個腫係慢慢咁消 定 1日之間消勁多

依家我個腫個大小好似冇咩點變 ...

同埋呢, 你有冇出街啊 0.0

引用:
原帖由 loveisdark 於 2010-7-3 08:29 AM 發表 查看引用來源

嗯嗯, 我想問呢, 你個腫係慢慢咁消 定 1日之間消勁多

依家我個腫個大小好似冇咩點變 ...

同埋呢, 你有冇出街啊 0.0
每日消少少腫啦,之不過頭5-6日都唔係好明顯,反而去到第7、8日就明顯好多
今日Day 12都仲有少少腫架,不過都比昨日好左D

其實最好唔好出啦……
不過我都有既,每日都有出兩、三個鐘啦……行得好辛苦架,只係有野做,唔出唔得……

引用:
原帖由 bfgf 於 2010-7-3 11:13 AM 發表 查看引用來源

每日消少少腫啦,之不過頭5-6日都唔係好明顯,反而去到第7、8日就明顯好多
今日Day 12都仲有少少腫架,不過都比昨日好左D

其實最好唔好出啦……
不過我都有既,每日都有出兩、三個鐘啦……行得好辛苦架,只 ...
唉...你去到第12日都仲有腫

死啦,我月尾26-29約左人去camp

好驚去唔成  :') :') :')

係啦,你d線甩成點

死啦, 我腫果個位有支針凸左出黎 ( 之前冇凸 )...我之前明明冇郁過佢的, 會唔會係爆線

P.S 唔知凸出黎果個係針定線

引用:
原帖由 loveisdark 於 2010-7-3 11:28 AM 發表 查看引用來源

唉...你去到第12日都仲有腫

死啦,我月尾26-29約左人去camp

好驚去唔成  :') :') :')

係啦,你d線甩成點

死啦, 我腫果個位有支針凸左出黎 ( 之前冇凸 )...我之前明明冇郁過佢的, 會唔會係爆線

P.S  ...
係架,冇咁快消腫的。

放心啦,距離月尾仲有三個星期,
到時應該會好返八、九成架喇,唔駛擔心~~有人做完手術隔幾日就返工tim~~
係呢排要好好護理佢啦~~

D線……我都係甩左好少而已,係結晒焦等佢甩啦
同你一樣,D線/針凸晒出來,唔止一支了,周圍都有好多支……係正常架~~

你幾時覆趁?到時醫生都會check下~~

引用:
原帖由 bfgf 於 2010-7-3 12:29 PM 發表 查看引用來源

係架,冇咁快消腫的。

放心啦,距離月尾仲有三個星期,
到時應該會好返八、九成架喇,唔駛擔心~~有人做完手術隔幾日就返工tim~~
係呢排要好好護理佢啦~~

D線……我都係甩左好少而已,係結晒焦等佢甩啦
...
哦...:') :')  真係好驚支針/線會突然爆出黎

我冇覆診啊...因為我本身係廣州果邊做

到時有咩事先諗住到公立

d焦多左又正唔正常架?

引用:
原帖由 loveisdark 於 2010-7-3 12:39 PM 發表 查看引用來源

哦...:') :')  真係好驚支針/線會突然爆出黎

我冇覆診啊...因為我本身係廣州果邊做

到時有咩事先諗住到公立

d焦多左又正唔正常架?
原來冇得覆趁…難怪見你有D驚啦~~~
放心放心,最緊要冇keep住流好多血/流膿就OK的了。
個傷口咁大(圍住成條JJ),多左焦都係正常~我宜家都係圍住成條JJ都有焦…哈~

支針/線會咁架…要等佢甩/being absorbed…我都唔知要等到幾時……

引用:
原帖由 bfgf 於 2010-7-3 01:36 PM 發表 查看引用來源

原來冇得覆趁…難怪見你有D驚啦~~~
放心放心,最緊要冇keep住流好多血/流膿就OK的了。
個傷口咁大(圍住成條JJ),多左焦都係正常~我宜家都係圍住成條JJ都有焦…哈~

支針/線會咁架…要等佢甩/being ab ...
嗯 ... 0.0

我想問呢, 你d皮割到去邊個位,係咪全部割哂

引用:
原帖由 loveisdark 於 2010-7-3 04:47 PM 發表 查看引用來源

嗯 ... 0.0

我想問呢, 你d皮割到去邊個位,係咪全部割哂
割到邊個位…吾…
我本身就係包莖,宜家個situation,就係割到露左至少2/3個龜頭啦…一扯旗就露晒啦~~

引用:
原帖由 bfgf 於 2010-7-4 12:47 AM 發表 查看引用來源

割到邊個位…吾…
我本身就係包莖,宜家個situation,就係割到露左至少2/3個龜頭啦…一扯旗就露晒啦~~
哦 ..我同你有少少唔同, 我係包住龜頭既皮割哂, + 割埋龜頭下面少少既皮

啊...想問你龜頭有冇白色野 ( 唔係垢 )

P.S  發夢發到有反應, 搞到4點半就要起床 :') :') :')

引用:
原帖由 loveisdark 於 2010-7-4 04:41 AM 發表 查看引用來源

哦 ..我同你有少少唔同, 我係包住龜頭既皮割哂, + 割埋龜頭下面少少既皮

啊...想問你龜頭有冇白色野 ( 唔係垢 )

P.S  發夢發到有反應, 搞到4點半就要起床 :') :') :')
咁就真係有D唔同,我睇落唔係割左好多~~

白色野?有D人話係會好似脫皮咁,之後會冇咁sensitive…可能你都係呢個情況?so far我得好少白色既皮甩出來……

頭一個星期我都同你差唔多,冇晚訓得好;
去到宜家叫做訓得好少少,不過都係會好早扯醒左……

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆