上一頁下一頁
發新話題

240709~♥♡雪國徵男女朋友♡♥~常旺XD

收藏  |  訂閱
1.5k  26.6k

引用:
原帖由 nahchuen 於 2009-8-12 10:41 AM 發表 查看引用來源
可以傾下宇宙起源或相對論ge:smile_34:  
宇宙起源 - 天主教&基督教 ~ 是由神所創造宇宙萬物:smile_14:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-8-12 10:52 AM 發表 查看引用來源
我未試過呀....你試過未呢?:smile_41:
人地話10男人九個痔
我就5信,因我係第10個:smile_o01:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-8-12 10:53 AM 發表 查看引用來源

宇宙起源 - 天主教&基督教 ~ 是由神所創造宇宙萬物:smile_14:
叻仔:smile_o12:

引用:
原帖由 nahchuen 於 2009-8-12 10:56 AM 發表
人地話10男人九個痔
我就5信,因我係第10個:smile_o01:  
就快唔係.....:smile_30:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-8-12 10:53 AM 發表

你咁都同佢癲....:smile_45:

引用:
原帖由 nahchuen 於 2009-8-12 10:59 AM 發表 查看引用來源
叻仔:smile_o12:
:smile_44: thanks, 但相對論我就唔豬喎:smile_41::smile_35::smile_14:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-8-12 11:01 AM 發表 查看引用來源
你咁都同佢癲....:smile_45:
:smile_35: 得閒癲下唔會痴呆...

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-8-12 11:03 AM 發表

:smile_44: thanks, 但相對論我就唔豬喎:smile_41::smile_35::smile_14:
有正就有負...有得必有失...:smile_38:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-8-12 11:07 AM 發表 查看引用來源
有正就有負...有得必有失...:smile_38:
就係咁簡單

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-8-12 10:46 發表 查看引用來源

yanme 妳好 ... 妳好返未呢
好好多啦, 多謝關心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆