上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友, 9/8又唱啦♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  34.8k

早晨啦!  清純 & 各位 :smile_o15:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-30 11:15 發表 查看引用來源
早晨啦!  清純 & 各位 :smile_o15:
你好呀~
你係咪第一次入黎架:smile_o15:
簡單介紹下自己呀
多d黎計傾, 有活動就可以pm俾清純參加架喇:smile_o06:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-30 11:25 AM 發表 查看引用來源

你好呀~
你係咪第一次入黎架:smile_o15:
簡單介紹下自己呀
多d黎計傾, 有活動就可以pm俾清純參加架喇:smile_o06:
winnie:smile_o05: ...唔該晒妳:smile_o06:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-30 12:05 發表 查看引用來源

winnie:smile_o05: ...唔該晒妳:smile_o06:
咁你係男定女, 幾多歲架?
平時鍾意玩d咩:smile_o06:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-30 12:14 PM 發表 查看引用來源

咁你係男定女, 幾多歲架?
平時鍾意玩d咩:smile_o06:
HI, 我叫豬wing呀... 我係男性黎架 :smile_o15:  ...
我鍾意靜既有...下棋... 睇戲... 睇波...:smile_o06: ...
動既有...行山...游水...乒乓球...:smile_o13:

:smile_44::smile_35::smile_24: 但其實我入來想認識下d新朋友傾下計...:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-30 12:42 發表 查看引用來源

HI, 我叫豬wing呀... 我係男性黎架 :smile_o15:  ...
我鍾意靜既有...下棋... 睇戲... 睇波...:smile_o06: ...
動既有...行山...游水...乒乓球...:smile_o13:

:smile_44::smile_35::smile_24: 但其實我入 ...
歡迎你呀:smile_o05:
不過你夠25歲未呀
清純話男仔要過25歲先岩玩:smile_o01:

食飯lu:smile_o13:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-30 12:47 PM 發表 查看引用來源
歡迎你呀:smile_o05:
不過你夠25歲未呀
清純話男仔要過25歲先岩玩:smile_o01:
:smile_15:放心啦...禾過左25架喇:smile_34:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-30 15:35 發表 查看引用來源

:smile_15:放心啦...禾過左25架喇:smile_34:
總係覺得你係我地識個個豬仔:smile_o11:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-30 04:18 PM 發表 查看引用來源

總係覺得你係我地識個個豬仔:smile_o11:
即係邊個啫.... 妳都可以叫禾做豬仔喎:smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆