上一頁下一頁
發新話題

始終都係回歸黑洞好 7月11,13,18,25日

收藏  |  訂閱
1.5k  38.3k

引用:
原帖由 pigpigiloveyou 於 2009-7-13 10:44 PM 發表 查看引用來源

哦...甘你應該好快又上去啦....呵呵呵:smile_o12:
有時間咪上囉,如果呢個星期六唔上的話就要下個月先上啦

引用:
原帖由 文英 於 2009-7-13 10:49 PM 發表 查看引用來源

有時間咪上囉,如果呢個星期六唔上的話就要下個月先上啦
可以嘅話??就上啦...:smile_o03: 你吾上??我都吾上啦:smile_o05:

引用:
原帖由 pigpigiloveyou 於 2009-7-13 10:51 PM 發表 查看引用來源

可以嘅話??就上啦...:smile_o03: 你吾上??我都吾上啦:smile_o05:
咁又唔好,你想上咪上囉,重有咁多friend係黑洞探險

引用:
原帖由 文英 於 2009-7-13 10:55 PM 發表 查看引用來源

咁又唔好,你想上咪上囉,重有咁多friend係黑洞探險
甘好啦....吾吾吾吾...:smile_o03: 我會盡量忘記你的.....:smile_o03:

引用:
原帖由 pigpigiloveyou 於 2009-7-13 10:57 PM 發表 查看引用來源

甘好啦....吾吾吾吾...:smile_o03: 我會盡量忘記你的.....:smile_o03:
考滴朱朱和埃泥,泥橫料和吧,
我眼瞓啦要...........

好的.....byebye....:smile_o07: :smile_o07:

各位Ching走先啦..............

引用:
原帖由 文英 於 2009-7-13 11:04 PM 發表 查看引用來源
走啦....仲吾走....:smile_o02:

引用:
原帖由 文英 於 2009-7-13 23:04 發表 查看引用來源
走去邊度先

馬交團長...醉左未呀????:smile_o16: :smile_o16:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆