上一頁下一頁
發新話題

鬼王回憶錄~~~已婚小敏 (UPDATED P.7,P.27)

收藏  |  訂閱
654  74.4k

引用:
原帖由 小雨^.^ 於 2009-6-26 04:45 PM 發表 查看引用來源

我走,嬲你唔黎我個post客串下:smile_34:
sorry.......今日好忙
即去.........小雨等埋我呀:smile_38:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-26 04:26 PM 發表 查看引用來源
雖然當時我扯晒火又扯晒旗 (小敏太正呀), 但仍要保持風度, 一邊拖住小敏隻手, 一邊好有禮貌咁叫埋 last order….. :smile_34: 等個女侍應行開後, 我本想繼續我地未完的茄輪, 可惜優惠時間已過 , 小敏面紅紅眼睛一眨 ...
真係好鬼SWEET喎

支持繼續出嘢:smile_38:

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-26 04:46 PM 發表 查看引用來源
似乎鬼先生鍾意食散餐,.:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13: 重好狼死添.
一食即上...:smile_o04:
影影:smile_47:

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-26 04:46 PM 發表 查看引用來源
似乎鬼先生鍾意食散餐,.:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13: 重好狼死添.
一食即上...:smile_o04:
乜你唔知呢度男人的格言係乜咩?

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-26 04:26 PM 發表 查看引用來源
雖然當時我扯晒火又扯晒旗 (小敏太正呀), 但仍要保持風度, 一邊拖住小敏隻手, 一邊好有禮貌咁叫埋 last order….. :smile_34: 等個女侍應行開後, 我本想繼續我地未完的茄輪, 可惜優惠時間已過 , 小敏面紅紅眼睛一眨 ...
好正

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-26 04:52 PM 發表 查看引用來源

真係好鬼SWEET喎

支持繼續出嘢:smile_38:
君妹.......今日臨打風好鬼忙呀:')

引用:
原帖由 ip_derek 於 2009-6-26 04:54 PM 發表 查看引用來源

好正
多謝 derek 兄, 但吾夠小雨正:smile_47:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-26 04:53 PM 發表 查看引用來源

影影:smile_47:
咪咁揾個咸濕樣比我睇..好鬼肉酸你.:smile_o02:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-26 04:54 PM 發表 查看引用來源

君妹.......今日臨打風好鬼忙呀:')
但都蛇倒出嚟回覆喎

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-26 04:56 PM 發表 查看引用來源

咪咁揾個咸濕樣比我睇..好鬼肉酸你.:smile_o02:
影影唔受, 但君君受

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆