上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 ,哈利哈利♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  35.0k

引用:
原帖由 ltc1031 於 2009-6-26 11:00 PM 發表 查看引用來源

咁啱....咁都加入埋一份,,,呢D可能係緣份:smile_13:
我預左你啦:smile_38: , 同大家講下野, 熟D見面都唔會唔知打邊果:smile_40:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-6-26 11:25 PM 發表 查看引用來源

星期 6 我父母成日二人世界走左去玩唔理我架...
我係孤兒女.. :smile_o03:
咁不如星期日出尼飯飯啦:smile_o05:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-26 11:27 PM 發表 查看引用來源

禁你沖左先:smile_38:
嗯:smile_o09:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-26 11:27 PM 發表 查看引用來源

姐姐唔會掉低你:smile_30: , 我星期六長期有活動:smile_40: ,好似你會趕2場就真:smile_44:
哇哈哈
我唔係成日都有兩場架.......
多數都得一場 = ="
係聽日特別左... 小小= =

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-6-26 11:28 PM 發表 查看引用來源

得呀......... 你地係邊頭食晚餐先~~:smile_40:
就銅鑼灣,有咩心水,可能坐舒服D, 等我們坐到夠鐘先去唱K:smile_13:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-6-26 11:31 PM 發表 查看引用來源

哇哈哈
我唔係成日都有兩場架.......
多數都得一場 = ="
係聽日特別左... 小小= =
狗狗CAFE都唔錯,食意粉,又可以玩D玩具,又有狗仔望下,你喜歡狗嗎:smile_41:

去邊唱ar:smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-26 11:31 PM 發表 查看引用來源

就銅鑼灣,有咩心水,可能坐舒服D, 等我們坐到夠鐘先去唱K:smile_13:
雖然我住港鳥..
但我好小去銅鑼灣食野...哈哈哈
你地要幾點坐到幾點先? @@
我去親銅鑼灣食野都係走上金百利上面個d餐廳食...
但都唔係特別好食......

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-26 11:32 PM 發表 查看引用來源

狗狗CAFE都唔錯,食意粉,又可以玩D玩具,又有狗仔望下,你喜歡狗嗎:smile_41:
細狗先鐘意...........................
大狗.....會驚........... :smile_o04:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-6-26 11:30 PM 發表 查看引用來源

咁不如星期日出尼飯飯啦:smile_o05:
wa~~
你約我呀~~~~~~~~~~:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆