上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 29) 27/6小欖bbq團,留意第一頁

收藏  |  訂閱
1.5k  30.5k

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-6-23 12:43 PM 發表 查看引用來源

今次咁大膽當住同學仔面前約我呀???
:smile_o04: 同..同..同同學仔一齊約你啊嘛

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-23 12:42 PM 發表 查看引用來源
都要講...........講唔出口等於傷害自已囉
嗯~THANKS,不過我真係好怕講D說話傷害左人~
但係我諗我真係要嘗試下,而唔係用逃避方式去解決問題~

引用:
原帖由 bosco 於 2009-6-23 12:43 PM 發表 查看引用來源
BOSCO  報 到
:smile_15: 扮樹扮左好耐呀??

引用:
原帖由 josephinelai629 於 23/6/2009 12:43 發表 查看引用來源

今次咁大膽當住同學仔面前約我呀???
:smile_o01: 佢想死..仲要係我地頭~:smile_o01:

引用:
原帖由 鐵藍17 於 2009-6-23 12:46 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04: 同..同..同同學仔一齊約你啊嘛
兜得好快喎~~ :smile_o12:

引用:
原帖由 bosco 於 2009-6-23 12:43 PM 發表 查看引用來源
BOSCO  報 到
好耐無見喎:smile_o15:

引用:
原帖由 josephinelai629 於 23/6/2009 12:46 發表 查看引用來源

:smile_o06: 你咁諗我好開心呀~:smile_o06: :smile_o09:

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-6-23 12:46 PM 發表 查看引用來源

妃有煩惱

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-6-23 12:46 PM 發表 查看引用來源

你大過女架喇:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-23 12:47 PM 發表 查看引用來源
:smile_o01: 佢想死..仲要係我地頭~:smile_o01:
:smile_o06: 著草都唔掂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆