上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友,106回

收藏  |  訂閱
1.5k  33.7k

引用:
原帖由 文曲 於 2009-6-17 11:55 PM 發表 查看引用來源

藍字妳不是在 PM 裡說怕醜嗎?忽然又咁大膽 ~
我係好驚呀.不過.你問到我咁白.我都要說真話呀.重用咁大個字呀:smile_o06: 重打埋出來呀:smile_14:會唔會嚇親人呀:smile_13:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-6-17 11:54 PM 發表 查看引用來源

相公.我醜怪成咁.重唔立刻改呀:smile_42: .都無面死了,一個字打錯.真是失之豪厘
多謝呀.真是開心死呀 ,你的英文字真是看到我心花放呀:smile_30: :smile_30: 今晚會睡不著了
因為蓉兒比相公恰住...........:smile_30: 心情緊張所致 ~ :smile_40:  

睡不著就仰望繁星,數12345.................... ~ :smile_30: (或給相公抱著) :smile_34: 任擇其一 ~

看看這個 ~

引用:
原帖由 文曲 於 2009-6-18 12:02 AM 發表 查看引用來源

因為蓉兒比相公恰住...........:smile_30: 心情緊張所致 ~ :smile_40:  
我邊有比你恰我先:smile_14: .係我恰你就真:smile_38: 本蓉蓉是烏龍蓉大家都知,我會加油改善的 .你下次見到我就知味道呀:smile_44:

睡不著就仰望繁星,數12345.................... ~ :smile_30: (或去喝熱鮮奶) :smile_34: 任擇其一 ~ http://pics.taobao.com/wang ...
我會笑著睡的.我選第二,煲熱鮮奶呀.我知夠鐘睡了

喝杯熱鮮奶'
人生就如意
路途會順滑
祝相公如意
美夢........晚安,,,,相公

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-6-18 12:07 AM 發表 查看引用來源

我會笑著睡的.我選第二,煲熱鮮奶呀.我知夠鐘睡了

喝杯熱鮮奶'
人生就如意
路途會順滑
祝相公如意
美夢........晚安,,,,相公
乖傻瓜.............來,讓相公鍚鍚................美腿 :smile_44: ..............88~

早晨蓉兒,看著天空掛著下弦月,真像歌謠中的香蕉船,令人回到了童真的年代,心中充滿了喜悅。

hi!morning^^:smile_o15:

早晨呀,,,蓉蓉,,好嗎,,,:smile_o03:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-6-18 12:14 AM 發表 查看引用來源

乖傻瓜.............來,讓相公鍚鍚................美腿 :smile_44: ..............88~
午安了,相公來杯普洱茶,也碰碰你的面龐 .外面好熱呀

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-6-18 05:29 AM 發表 查看引用來源
早晨蓉兒,看著天空掛著下弦月,真像歌謠中的香蕉船,令人回到了童真的年代,心中充滿了喜悅。
daddy你好,午安

引用:
原帖由 628kk 於 2009-6-18 08:40 AM 發表 查看引用來源
hi!morning^^:smile_o15:
午安,k k

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆