上一頁下一頁
發新話題

東坑report + COPY report + 東坑report

收藏  |  訂閱
210  8.7k

2個做,4個睇,
師兄都好淫亂下

引用:
原帖由 eric415 於 2009-6-16 02:46 AM 發表 查看引用來源
你大至長安,常平,深圳無人不識的俊二千:smile_o11:
青衣果個長安呀:smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 degmanwah 於 2009-6-16 09:46 AM 發表 查看引用來源
多謝各位睇呢個新手report:smile_o05:

你都算新手

失覺晒

引用:
原帖由 真巴司 於 2009-6-16 07:20 AM 發表 查看引用來源

其實我都好新,出親黎人地都吾識我:smile_o03:
其實我都係

引用:
原帖由 degmanwah 於 2009-6-16 09:46 AM 發表 查看引用來源
多謝各位睇呢個新手report:smile_o05:
新手又系CP4日3夜呀:smile_o02:

引用:
原帖由 eric415 於 2009-6-16 03:12 PM 發表 查看引用來源
新手又系CP4日3夜呀:smile_o02:
梗系啦,好玩到唔捨得走啦!:smile_o03:

thank you report report reportx3

師兄係天鵝食到似BARBIE 咁既級數既靚女!!

BARBIE 女好正喎:smile_47: :smile_47:
我上次食過快仔, 幾次想搵番都冇返工

下次試你講果個先

係邊度洗頭做facial架??:smile_13:
引用:
原帖由 degmanwah 於 2009-6-15 10:45 PM 發表 查看引用來源
星期五同幾個團友先行上路,仲響羅湖撞到copy
集齊人,打完波,飲完野,食完飯,都已經十一點幾十二點
分2架車去東坑sn,去到total 9 個人,得一個揀唔到女,其實都唔算揀唔到,只係同另一個chi ...

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-6-16 06:38 PM 發表 查看引用來源
係邊度洗頭做facial架??:smile_13:
天鵝湖路,FE洗髮店!:smile_o15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆