上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(67)

收藏  |  訂閱
1.6k  38.9k

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-6-16 16:50 發表 查看引用來源

吾上影響大D喎好似…
唔好.....我一上黎已經走左件, 我驚搞到尼度執笠呀

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-6-16 04:52 PM 發表 查看引用來源

唔好.....我一上黎已經走左件, 我驚搞到尼度執笠呀
呢度.....睇怕都捱唔倒幾耐...自從LV比人私有化左之後.....:smile_39:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-6-16 17:07 發表 查看引用來源

呢度.....睇怕都捱唔倒幾耐...自從LV比人私有化左之後.....:smile_39:
咁你咪諗下辦法LOR

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-6-16 05:07 PM 發表 查看引用來源

仲有兩個妹妹仔比一個人私有化埋呢…:smile_39::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-6-16 05:10 PM 發表 查看引用來源

仲有兩個妹妹仔比一個人私有化埋呢…:smile_39::smile_30::smile_30:
你都唔係人黎既.....O仔唔係度啫...駛唔駛咁講佢呀......:smile_22: :smile_30:

要諗下計喎

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-6-16 05:14 PM 發表 查看引用來源

你都唔係人黎既.....O仔唔係度啫...駛唔駛咁講佢呀......:smile_22: :smile_30:
慣例黎架啦!!!

返嚟..............:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-6-16 05:14 PM 發表 查看引用來源

佢系度我都系咁講佢:smile_34:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-6-16 05:47 PM 發表 查看引用來源

佢系度我都系咁講佢:smile_34:
咁佢好難做喎…上吾上黎好呢…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆