上一頁下一頁
發新話題

尊尼比爾徵男女朋友~~~Part 1

收藏  |  訂閱
337  7.1k

引用:
原帖由 尊尼比爾 於 2009-6-8 12:32 AM 發表 查看引用來源

試個傾唔埋冷就知喇...:smile_34:
我上有去吹兩星期度........
都有d岩傾既.........
有時見我係成徵都會過黎打招呼........

去訓886天家:smile_43: :smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 尊尼比爾 於 2009-6-8 12:33 AM 發表 查看引用來源

妳地都有d人過左黎開post都幾ok喎..
一dd啦~~不過我好小過黎呢度~~

引用:
原帖由 尊尼比爾 於 2009-6-8 12:36 AM 發表 查看引用來源

冇開始就唔會係好友..:smile_45:
反而成徵既人會鬥問鬥答.........

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-8 12:36 AM 發表 查看引用來源
我上有去吹兩星期度........
都有d岩傾既.........
有時見我係成徵都會過黎打招呼........
都會有d特別例子o既..

引用:
原帖由 尊尼比爾 於 2009-6-8 12:35 AM 發表 查看引用來源

就算我知佢講咩...但係佢地成班人都唔理我...呢個先係致命傷.:smile_39:
係咁嫁....岩岩入去d人唔熟咪會咁囉:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 Serrano.J 於 2009-6-8 12:37 AM 發表 查看引用來源

我反而少左去引版.......好悶:smile_o16:

引用:
原帖由 Serrano.J 於 2009-6-8 12:37 AM 發表 查看引用來源

我都係突然間返下黎.....之前既朋友大多走晒..:smile_39:

引用:
原帖由 尊尼比爾 於 2009-6-8 12:38 AM 發表 查看引用來源

都會有d特別例子o既..
頭先果個gum都係引版度識............
包括埋糕糕都係..............

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-8 12:38 AM 發表 查看引用來源

反而成徵既人會鬥問鬥答.........
都唔係全部會....有d都當睇你唔到.:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆