上一頁下一頁
發新話題

玩乳酪,前後插玩貝,肛交..(乳酪p.2)..(玩具P.10)..(肛交p.11)~完~簽名檔有新相~

收藏  |  訂閱
793  95.7k

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-1 12:26 PM 發表 查看引用來源

哈哈我身有dd肥架,只係比例平均你地唔覺姐~
D男人唔係成日話 有d肥 先好fuxk?:smile_46:

引用:
原帖由 ansx 於 2009-6-1 01:55 PM 發表 查看引用來源
BCM師姐又出POST 下次都要學BCM師姐玩下先 不過要爆房先得 唔係整DIRTY屋企張床就唔好
係呀,整到立痴痴又成床水~:smile_o06:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-6-1 12:50 PM 發表 查看引用來源
i like tback + c襪....更like bcm:smile_38: :smile_38: :smile_38:
衰WAIWAI咁鬼識氹人架~:smile_o01:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-1 01:03 PM 發表 查看引用來源

算你啦~~~

幣嘞,好似係b姐地盤攪事添~~~~
田心妹你地咁抵鍚又識大體我點會拒絕,
起碼你識講呢句我就知你係點0既人囉~
你真係可愛~:smile_o09:

引用:
原帖由 benben4982 於 2009-6-1 02:33 PM 發表 查看引用來源

樓主越來越玩得激,佩服佩服!!!!!!!!!!!
尋日真係好激我自己想返都好正啊~

引用:
原帖由 lychee_soyi 於 2009-6-1 02:44 PM 發表 查看引用來源
次次b 姐姐出post 都會令人睇到興奮:smile_47:
愈來愈多野玩喎~~
好心急想睇埋其他部份
其他部份??有人叫我delete post叫我收皮啦......

引用:
原帖由 Little_T 於 2009-6-1 03:21 PM 發表 查看引用來源
好正好high   好期待跟住仲會點玩!!
我諗緊點出下一part,我好似唔多受歡迎喎......

引用:
原帖由 vincent.w 於 2009-6-1 04:37 PM 發表 查看引用來源
B姐妳就開心喇睇戲都一份價錢三份享受
支持part3
哈哈都係架~我其實partpart都like~

引用:
原帖由 爛gag王 於 2009-6-1 05:04 PM 發表 查看引用來源

mm 妹, 我去吹水區都唔見你既 :smile_o16:
我去左吹水區啦~

引用:
原帖由 456wing 於 2009-6-1 05:28 PM 發表 查看引用來源

D男人唔係成日話 有d肥 先好fuxk?:smile_46:
下??係架咩??不過我係些小肥.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆