上一頁下一頁
發新話題

噚晚上了一件中女

收藏  |  訂閱
200  54.6k

引用:
原帖由 三先生 於 2009-6-26 12:10 AM 發表 查看引用來源

有咩分別ar???
少男太幼稚..又中意扮大男人.................:smile_42:
:smile_34: 雖然中男未"TRY"過...起碼懂人情世故..CARE我感受..有D野唔洗講都知..........

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-26 00:25 發表 查看引用來源

少男太幼稚..又中意扮大男人.................:smile_42:
:smile_34: 雖然中男未"TRY"過...起碼懂人情世故..CARE我感受..有D野唔洗講都知..........
我夾0係中間算咩ar????

引用:
原帖由 三先生 於 2009-6-26 12:27 AM 發表 查看引用來源

我夾0係中間算咩ar????
夾你死人頭..3未頭開始係中男啦:smile_47: :smile_47: :smile_47:

回覆 133# 的帖子

我算唔算少男牙甘..
但係我唔係太幼稚..又唔太中意扮大男人.

引用:
原帖由 kKnga 於 2009-6-26 02:23 AM 發表 查看引用來源
我算唔算少男牙甘..
但係我唔係太幼稚..又唔太中意扮大男人.
我指年紀姐..唔係話所有呢個年紀都係咁:smile_o01:

回覆 135# 的帖子

甘妳岩邊type 先

引用:
原帖由 kKnga 於 2009-6-26 03:10 AM 發表 查看引用來源
甘妳岩邊type 先
岩我中意既TYLE:smile_o01:

回覆 137# 的帖子

:smile_40: 有著落未先甘

引用:
原帖由 kKnga 於 2009-6-26 03:32 AM 發表 查看引用來源
:smile_40: 有著落未先甘
岩岩知道左個好不幸既消息:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:
AGEHA女模純戀發現倒卧家中............死因係腦出血:smile_o03: :smile_o03:
http://ameblo.jp/sumire-purelove/
咁後生咁令女就死左:smile_o14:

回覆 139# 的帖子

唔洗甘傷感牙:smile_13:
雖然好多喊既公仔  但係其實妳個心....根本無咩feel:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆