上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 心靈絞

收藏  |  訂閱
1.5k  33.0k

引用:
原帖由 pakying321 於 2009-5-28 10:10 PM 發表 查看引用來源
點解人地咁慘你會笑到咁大個口架?:smile_o14:
因為佢自己申請囉:smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-28 10:05 PM 發表 查看引用來源

我一向都唔係夾錢員喎, 夾錢員不是我:smile_30:
你屋企有得看架:smile_41:
夾錢員呢個名太敏感冇人認:smile_30: 有得睇不過周姑娘call我

引用:
原帖由 pakying321 於 2009-5-28 10:13 PM 發表 查看引用來源
:smile_o14: 原來絕食好辛苦架..我決定絕食宵夜:smile_o03:
:smile_45: 你飲水都飽架喇:smile_45:

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-5-28 10:14 PM 發表 查看引用來源
因為佢自己申請囉:smile_30:
咁都唔洗咁開心架..我對你咁好..你隻無腳無事啦呵...?:smile_o03:

引用:
原帖由 pakying321 於 2009-5-28 10:16 PM 發表 查看引用來源
咁都唔洗咁開心架..我對你咁好..你隻無腳無事啦呵...?:smile_o03:
:smile_30: 無事丫仲未好返:smile_30:

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-5-28 10:11 PM 發表 查看引用來源
咁埋嚟比叔叔抱抱啦
:smile_14: 你轉左行賣金魚咩:smile_14:

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-5-28 10:08 PM 發表 查看引用來源
絕食7日應該係想減壽:smile_30:
我忍到, 我都想絕食
真係好鬼肥啦:smile_42:

引用:
原帖由 pakying321 於 2009-5-28 10:13 PM 發表 查看引用來源
:smile_o14: 原來絕食好辛苦架..我決定絕食宵夜:smile_o03:
咁我陪你啦:smile_30:

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-5-28 10:14 PM 發表 查看引用來源
夾錢員呢個名太敏感冇人認:smile_30: 有得睇不過周姑娘call我
我點睇都唔似係夾錢員播:smile_39:

早之拉隊去你家看啦:smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-28 10:19 PM 發表 查看引用來源

我忍到, 我都想絕食
真係好鬼肥啦:smile_42:
:smile_38: 咁記得絕食宵夜喇:smile_38: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆