上一頁下一頁
發新話題

點樣幫男朋友口交先最舒服....>"<

收藏  |  訂閱
156  7.8k

小嵐果然係強~:smile_14:

引用:
原帖由 tommyhappy 於 2009-5-17 04:15 PM 發表 查看引用來源

呢到無人會信
=.=''!咁咪係囉...

都無人信小嵐只含過15次左右~____~!''

講真....我第一次幫人時。他說痛-.-''就學懂點樣包住d牙仔。令佢唔痛

第2-3次,我發覺死含好悶。(我係男仔既角度想:只係含,幾舒適都係悶架啦】

再者,我就試下同手and利同嘴仔。

再之後,我覺得技術有改善既空間。就問下幾個有經驗既姐姐同睇下av進修下‧

就係咁樣,我先知點樣含係比較好。

我依d係基本既口交。正常呀!!

=.=''!最主要都係代入角色。係男方方面想下.....

想下佢咁樣舒唔舒服,佢鐘唔鐘意咁樣。

為男方著數下-.-''好正常姐。

引用:
原帖由 tommyhappy 於 2009-5-17 04:16 PM 發表 查看引用來源

你都講下你now係點同你bf 口交ge
成個過程講出黎
我會lam佢耳仔..摸佢下面
用口水整濕jj..咀
再含落去..上下郁..條利lam下...
都試過由下面lam上黎..
就系甘囉..

引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-5-17 04:16 PM 發表 查看引用來源
呢的好講天份架嘛..........唔在乎多or少!!!!最重要投入:smile_47: :smile_47:
=.=''!55........

天份xD!我認我有D架...KAKA!

引用:
原帖由 heaethan 於 2009-5-17 04:16 PM 發表 查看引用來源
照 av 裡面既方法, 表情, 反應去做就 ok 架啦 ^^

祝好運 ^^
隻眼都要?:smile_13:

引用:
原帖由 iamcafu 於 2009-5-17 04:21 PM 發表 查看引用來源
小嵐果然係強~:smile_14:
=.=''多謝........

引用:
原帖由 tommyhappy 於 2009-5-17 03:57 PM 發表 http://sexyuu.com/play.php?key=155809搵到
我 cant open bor...

引用:
原帖由 `★S!u嵐 於 2009-5-17 04:22 PM 發表 查看引用來源

=.=''!55........

天份xD!我認我有D架...KAKA!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: 加埋身材

引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-5-17 04:26 PM 發表 查看引用來源
:smile_47: :smile_47: :smile_47: 加埋身材
瘦返D就GD啦-3-''架下有D肥肥地._.

引用:
原帖由 `★S!u嵐 於 2009-5-17 04:27 PM 發表 查看引用來源

瘦返D就GD啦-3-''架下有D肥肥地._.
太瘦唔好攬啊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆