上一頁下一頁
發新話題

不徵18-88任何的朋友(part18)

收藏  |  訂閱
1.0k  25.3k

引用:
原帖由 080709 於 2009-5-10 09:45 PM 發表
我就四圍游:smile_30:  
然後舊年失戀, 就屎左去失戀果邊玩左個幾月,
都幾好架, 開解人, 又可以開解埋自己, 得左:smile_34::smile_30:

引用:
原帖由 080709 於 2009-5-10 09:21 PM 發表 查看引用來源
妳就係目標:smile_30:
oh............

你有目標.........不過唔係我 !

係呀邊個邊個...:smile_29:

引用:
原帖由 080709 於 2009-5-10 09:45 PM 發表 查看引用來源
我就四圍游:smile_30:  
:smile_04: 樓主, 依.............

有新目標出現啦.........

唔好淨係搵女朋友:smile_13:
引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-5-10 09:51 PM 發表 查看引用來源

:smile_04: 樓主, 依.............

有新目標出現啦.........

妳重好似搵到個釣魚郎:smile_30:
引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-10 09:47 PM 發表 查看引用來源

然後舊年失戀, 就屎左去失戀果邊玩左個幾月,
都幾好架, 開解人, 又可以開解埋自己, 得左:smile_34::smile_30:

引用:
原帖由 080709 於 2009-5-10 09:55 PM 發表 查看引用來源
唔好淨係搵女朋友:smile_13:  
你唔想搵返個咩 ??? :smile_03: :smile_03:

唔想喇
引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-5-10 10:02 PM 發表 查看引用來源

你唔想搵返個咩 ??? :smile_03: :smile_03:

傾下計就好喇
引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-5-10 10:02 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 080709 於 2009-5-10 10:04 PM 發表 查看引用來源
傾下計就好喇  
點解呀 ??

等緊人呀??? :smile_29:

唔係:smile_13:
引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-5-10 10:11 PM 發表 查看引用來源

點解呀 ??

等緊人呀??? :smile_29:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆