上一頁下一頁
發新話題

15,16/5 開心好玩C P有錢佬團,詳情請看第一頁(第九版)

收藏  |  訂閱
745  19.0k

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-5-6 02:49 PM 發表 查看引用來源

但係禮拜嗰晚佢兩個都有出現, 坐喺我地台玩, 你嗰個話自己唔係最大, 另外嗰個至係大, 同埋佢好似唔係做 assistant................:smile_13::smile_13:

不過佢就真係我杯茶囉 :smil ...
其實係未高佬睇中個個:smile_41:

引用:
原帖由 alpine 於 2009-5-6 02:51 PM 發表 查看引用來源
其實係未高佬睇中個個:smile_41:
又關高佬事 :smile_41::smile_41:

我地禮拜五晚未見過呢個表姐架喎 :smile_14::smile_14:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-5-6 02:53 PM 發表 查看引用來源

又關高佬事 :smile_41::smile_41:

我地禮拜五晚未見過呢個表姐架喎 :smile_14::smile_14:
查實個晚佢地幾個都有出現過, 祗係你好忙見唔到!
因為每人一杯, 我都飲好幾杯:smile_13:
因為高佬同我個個講, 想跟佢姊妹機:smile_13:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-5-6 02:49 PM 發表 查看引用來源

但係禮拜嗰晚佢兩個都有出現, 坐喺我地台玩, 你嗰個話自己唔係最大, 另外嗰個至係大, 同埋佢好似唔係做 assistant................:smile_13::smile_13:

不過佢就真係我杯茶囉 :smil ...
你要換畫喇:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 alpine 於 2009-5-6 02:55 PM 發表 查看引用來源

你又想整件私房菜呀

呢間瀨過野唔甘去.:smile_27:

引用:
原帖由 alpine 於 2009-5-6 02:55 PM 發表 查看引用來源
有啲咁嘅事咩 :smile_14::smile_14:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-5-6 02:56 PM 發表 查看引用來源

你又想整件私房菜呀
我從來都唔鍾意玩呢套:smile_45:

引用:
原帖由 chanbiu 於 2009-5-6 02:57 PM 發表 查看引用來源
呢間瀨過野唔甘去.:smile_27:
瀨過嘢 :smile_41::smile_41:

引用:
原帖由 alpine 於 2009-5-6 03:00 PM 發表 查看引用來源
我從來都唔鍾意玩呢套:smile_45:
不過係啱 feel 先至玩多幾次啫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆