上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)17

收藏  |  訂閱
756  17.1k

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-4-30 12:49 AM 發表 查看引用來源

同 9  咁  有 緣.........
咁何時有緣見面!

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-4-30 12:53 AM 發表 查看引用來源
各 位 自 便.........所 有 口 水 免 費 ........限 今 晚.........

9 9 ............:smile_15:
早抖!66

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-4-30 12:33 AM 發表 查看引用來源

COLIN)))))))))))) 大概使費??????:smile_41:
食海鮮餐如不吃龍蝦,每位200元應可支付了,另加來回船費约50元

引用:
原帖由 colin2008 於 2009-4-30 07:14 PM 發表 查看引用來源
食海鮮餐如不吃龍蝦,每位200元應可支付了,另加來回船費约50元
咁上下budget,自助餐又如何呢?:smile_13: :smile_41:

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2009-4-30 11:13 PM 發表 查看引用來源

咁上下budget,自助餐又如何呢?:smile_13: :smile_41:
自助午餐200至250左右,紅磡都會海逸吾錯,但遇正黃金周,怕巳被同志book 爆哂咯

我 返 啦........坐 陣 沖 涼.............

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-4-30 11:38 PM 發表 查看引用來源
我 返 啦........坐 陣 沖 涼.............
美人出浴,:smile_47:

引用:
原帖由 colin2008 於 2009-4-30 11:34 PM 發表 查看引用來源
自助午餐200至250左右,紅磡都會海逸吾錯,但遇正黃金周,怕巳被同志book 爆哂咯
午 餐 啊?? 如 果 無 生 蠔 食 我 回 唔 到 本.......:smile_47:

我 今 日 1 早 想 去 BOOK........場 .......想 有 場 友 誼 BALL.... ...FULL 晒 :')

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-4-30 11:38 PM 發表 查看引用來源
幫你校定水。。。

引用:
原帖由 colin2008 於 2009-4-30 11:42 PM 發表 查看引用來源
美人出浴,:smile_47:
浴 未 入.........人 不 美.........:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆