上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 異黐漆

收藏  |  訂閱
748  4.7k

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-4-19 09:54 AM 發表 查看引用來源
咁早呀你地:smile_38: :smile_38:
早晨...vk:smile_38:

引用:
原帖由 女人湯丸. 於 2009-4-19 09:56 AM 發表 查看引用來源
通常10到起身 平時11點前平D星期日好似冇
星期日無晒優惠....咁有無一蚊一盅排骨飯呀:smile_30:

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-4-19 09:58 AM 發表 查看引用來源
下....咁都公奮呀...襟機襟幾千蚊好多人都係咁啦...你唔好同我講果個係你呀:smile_41: :smile_30:
睇黎我要淡出........
但係成枱都係襟幾舊水喎 咁我唔會叫我自己做果條友嘅  最多比人叫果條粉刷:smile_30: 唔駛啦目標巳經轉變咗

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-4-19 10:01 AM 發表 查看引用來源
星期日無晒優惠....咁有無一蚊一盅排骨飯呀:smile_30:
比一蚊盅你一嘢就有:smile_30:

引用:
原帖由 女人湯丸. 於 2009-4-19 10:04 AM 發表 查看引用來源
但係成枱都係襟幾舊水喎 咁我唔會叫我自己做果條友嘅  最多比人叫果條粉刷:smile_30: 唔駛啦目標巳經轉變咗
果個係邊個黎...有無貼士...係咪L字頭架....:smile_41: :smile_30:

引用:
原帖由 女人湯丸. 於 2009-4-19 10:06 AM 發表 查看引用來源
比一蚊盅你一嘢就有:smile_30:
咁暴力.... 打人呀:smile_38:

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-4-19 10:08 AM 發表 查看引用來源
果個係邊個黎...有無貼士...係咪L字頭架....:smile_41: :smile_30:
唔駛貼士啦:smile_30:

引用:
原帖由 女人湯丸. 於 2009-4-19 10:10 AM 發表 查看引用來源
唔駛貼士啦:smile_30:
睇下我幾醒.....:smile_34:

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-4-19 10:14 AM 發表 查看引用來源
睇下我幾醒.....:smile_34:
有獎問襟機果個囉獎金啦:smile_30:

引用:
原帖由 女人湯丸. 於 2009-4-19 10:15 AM 發表 查看引用來源
有獎問襟機果個囉獎金啦:smile_30:
我要佢請我食M記.....:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆