上一頁下一頁
發新話題

徵周星星同學會會員 [第258回]

收藏  |  訂閱
741  5.0k

引用:
原帖由 不肖仔 於 2009-4-18 12:12 AM 發表 查看引用來源
佢叫at姐  ~~~  就系懶 先諗咁耐 開唔開火好:smile_19:
你用諗既時間去開火~宜家都已經有香嘖嘖既金寶湯飲lu~:smile_40:

引用:
原帖由 我係三小姐 於 2009-4-18 12:09 AM 發表 查看引用來源
hi~你巧呀~
你好呀.....:smile_38:
點叫你呀...:smile_41:

引用:
原帖由 at_220505 於 2009-4-18 12:17 AM 發表 查看引用來源

你好呀.....:smile_38:
點叫你呀...:smile_41:
at姐你巧~
叫我老3就可以架喇~

引用:
原帖由 我係三小姐 於 2009-4-18 12:15 AM 發表 查看引用來源
你用諗既時間去開火~宜家都已經有香嘖嘖既金寶湯飲lu~:smile_40:
岩..但我到而家仲系懶緊  諗緊開唔開火  

引用:
原帖由 不肖仔 於 2009-4-18 12:21 AM 發表 查看引用來源
岩..但我到而家仲系懶緊  諗緊開唔開火  
:smile_13: 飲個湯都貢大考慮~:smile_27:

引用:
原帖由 我係三小姐 於 2009-4-18 12:23 AM 發表 查看引用來源
:smile_13: 飲個湯都貢大考慮~:smile_27:
煮好左喇  仲好香  粟米雞蓉湯:smile_34:

話時話  三叔~~~~~~~~~~~去左邊呀:smile_41:

引用:
原帖由 不肖仔 於 2009-4-18 12:31 AM 發表 查看引用來源
煮好左喇  仲好香  粟米雞蓉湯:smile_34:
終於都開火喇~慢慢飲喇~

引用:
原帖由 不肖仔 於 2009-4-18 12:31 AM 發表 查看引用來源
話時話  三叔~~~~~~~~~~~去左邊呀:smile_41:
:smile_38: 應該可能去咗訓覺~:smile_30: :smile_30:

引用:
如花 ~ :smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆