上一頁下一頁
發新話題

如果你條女唔俾你搞...........

收藏  |  訂閱
165  8.3k

引用:
原帖由 polly_123 於 2009-4-16 10:22 AM 發表 查看引用來源

是呀!我岩岩係到識了一個異性朋友!佢肯和我交換手提電話number!我幾欣賞佢!我當佢好朋友!
好朋友同男朋友好大分別:smile_04: :smile_04:

其實你同佢一齊係咪為左呢d野,如果係咁,做你條女都幾慘

唔會飛佢,但久而久之可能會去偷

communication problem, you should talk to her, and make an agreement with each other.

引用:
原帖由 903 於 2009-4-16 11:01 AM 發表 查看引用來源
其實你同佢一齊係咪為左呢d野,如果係咁,做你條女都幾慘
個 d 男仔當左 "  女 友 " 係 free lunch  :smile_22:

但係點解咁多傻女肯做 free lunch 既  
:smile_39::smile_39:

咁如果相反呢?
條女可以搞野, 可以睇全相, 一齊沖涼, 但係唔比kiss, 佢話唔鍾意喎。點解?

引用:
原帖由 pinatubo 於 2009-4-16 12:12 PM 發表

個 d 男仔當左 "  女 友 " 係  free lunch  :smile_22:

但係點解咁多傻女肯做 free lunch 既   :smile_39::smile_39:
你冇性慾嫁?:smile_27::smile_19:

引用:
原帖由 CarlChongKC 於 2009-4-16 12:47 PM 發表 查看引用來源

你冇性慾嫁?:smile_27::smile_19:
你的性慾不受控制, 胡亂爆發架

樓主,人地同你拍拖沒必要一定要同你做/俾你看全照,,你女友唔同你做一定有她的原因,你都要尊重她先得麻:smile_45:

引用:
原帖由 pinatubo 於 2009-4-16 12:54 PM 發表

你的性慾不受控制, 胡亂爆發架
我明白咁多位女生唔想做, 唔勉強黎, 但係我想知點解你地唔想做? 因為你地冇性慾去搞野? 咁咪即係石女?
掉番轉頭黎諗, d 女仔都唔會想要個和尚la, 想做愛o個時死都推話做野做到好累, 下次先, etc..........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆