上一頁下一頁
發新話題

好丟臉...(更新情況..)

收藏  |  訂閱
164  27.7k

引用:
原帖由 OwO丸丸 於 2009-4-8 12:14 AM 發表 查看引用來源

謝謝關心...
突然多左個男人...
佢d行為又愈黎愈鬼祟...
同埋bf 好鐘意訓醒先過我既話
就搞下我,我又訓醒俾佢搞既話又會想要
而家咩都驚-3-''
一路驚一路做 唔係好刺激咩?

引用:
原帖由 KSYKS 於 2009-4-8 12:35 AM 發表 查看引用來源

一路驚一路做 唔係好刺激咩?
但係果個係人地呀媽個男朋友..:smile_19:

引用:
原帖由 OwO丸丸 於 2009-4-8 12:46 AM 發表 查看引用來源

契家佬....:smile_13:
佢住埋定上黎小聚 ? :smile_41:
你 d 底衭 bra 收好 d 啦:smile_34:

你大聲叫床:smile_38:
唔代表随便:smile_40:

引用:
原帖由 OwO丸丸 於 2009-4-8 12:46 AM 發表 查看引用來源

你驚佢擒你?

引用:
原帖由 wcday 於 2009-4-8 12:56 AM 發表 查看引用來源

契家佬....:smile_13:
佢住埋定上黎小聚 ? :smile_41:
你 d 底衭 bra 收好 d 啦:smile_34:

你大聲叫床:smile_38:
唔代表随便:smile_40:
佢差唔多晚晚上黎訓..
但係我就唔可以係bf屋企過夜既,只係每日上去咁,因為而家搵工中,得閒
係阿...其實我都只係係bf面前先咁樣..
好多人第一眼都覺得我好乖 ,其實都算架XDD"
不過一定唔係隨便..但係又唔知佢會唔會諗到我好隨便...

引用:
原帖由 KSYKS 於 2009-4-8 01:14 AM 發表 查看引用來源

你驚佢擒你?
係唔知佢會用D咩眼光睇我..
始終...陌生人見到都介意...更何況果個係BF媽咪男朋友
點都會再見到... 尷尬丫嘛...

哈哈...以後要小心喇

beware he will rape u soon

引用:
原帖由 OwO丸丸 於 2009-4-8 01:18 AM 發表 查看引用來源

係唔知佢會用D咩眼光睇我..
始終...陌生人見到都介意...更何況果個係BF媽咪男朋友
點都會再見到... 尷尬丫嘛...
佢唔會同咩眼光睇你...只係會睇有冇機會食到你....

搬出去住...嗌幾大聲都得@v@

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆