上一頁下一頁
發新話題

芙蓉桑拿真係旺到離晒普(Part II)!!

收藏  |  訂閱
738  50.7k

引用:
原帖由 patpat167 於 2009-4-11 12:48 AM 發表 查看引用來源

乜野係123123?!:smile_41:
數目字囉

引用:
原帖由 向左走向右走 於 2009-4-11 01:24 AM 發表 查看引用來源

成日見佢企係到 有時走黎走去

其實佢黎的目的係???
佢同果度d人熟嘛,有時會幫襯的

引用:
原帖由 烈海皇 於 2009-4-11 01:27 AM 發表 查看引用來源

佢同果度d人熟嘛,有時會幫襯的
有技師話佢唔知黎做咩 覺得佢傻傻地:smile_39:

引用:
原帖由 向左走向右走 於 2009-4-11 01:30 AM 發表 查看引用來源

我都聽過

引用:
原帖由 烈海皇 於 2009-4-11 01:35 AM 發表 查看引用來源

我都聽過
咁你搵開邊個技師架:smile_40:

引用:
原帖由 向左走向右走 於 2009-4-11 01:39 AM 發表 查看引用來源

咁你搵開邊個技師架:smile_40:
冇搵開邊個啊,搵開一個好易沉船架唉:smile_42:

引用:
原帖由 烈海皇 於 2009-4-11 01:49 AM 發表 查看引用來源

冇搵開邊個啊,搵開一個好易沉船架唉:smile_42:
有個囡囡曾經同我講過(原文覆錄)

-千萬不要認真,男人上來只是用錢買我們的時間,其間所說的話全部都是假的,深圳女孩並不是想像的那麼可憐,悲慘,來到深圳,只學懂一件事,不主動,是得不到想要的東西,只要有錢,一切假的可以變真,但冇錢,就一切變回"零",只知用有限的青春換取金錢回老家,千萬不要相信歡場裡的女孩所說的話,我亦不相信世上有好人,一切大家都是遊戲吧了.............記住......

以上是一個我曾經"深"沉過,但最後放我一馬的某BG告訴我的.....

咁當然,我相信都有唔少例外的個案,但要睇睇自己是否撞到了....祝好運...

轉貼

最近睇到d師兄話56同86都唔錯?:smile_13:
可唔可以再詳細d講下?如外表同身材...等我睇下揀邊個好...:smile_13:
除左呢兩個?又有冇d又靚又大咪架?:smile_04:
thanks!!!

引用:
原帖由 向左走向右走 於 2009-4-11 01:30 AM 發表 查看引用來源

死喇!比人知道添 ,我係精神病院走出黎架..............:smile_29:

引用:
原帖由 向左走向右走 於 2009-4-11 02:11 AM 發表 查看引用來源

有個囡囡曾經同我講過(原文覆錄)

-千萬不要認真,男人上來只是用錢買我們的時間,其間所說的話全部都是假的,深圳女孩並不是想像的那麼可憐,悲慘,來到深圳,只學懂一件事,不主動,是得不到想要的東西,只要有錢,一切假 ...
唔可以話D囡囡全部係咁嘅,總之唔好太沉迷啦,唔係話無好結果,不過機會率唔高!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆