上一頁下一頁
發新話題

誠徵28-40歲0既男女朋友~歡迎大家入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART 9]

收藏  |  訂閱
258  6.8k

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-4-3 01:39 AM 發表 查看引用來源

唔係吹幾句個0的~:smile_14:  而你又唔係好識吹水~:smile_45: 咁即係咩呀~:smile_41: 咁矛盾0既你~:smile_30:
係喎 .....   畀你一講 ... 自己都覺得幾矛盾:smile_35:  ....   可能現在嘅心情比較矛盾, 所以諗野都係咁:smile_27:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-4-3 01:40 AM 發表 查看引用來源

魔鬼天使囉~:smile_30:
咁邪...:smile_43: 有冇魔鬼身材先

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-4-2 11:59 PM 發表 查看引用來源

小天使~ :smile_40: 即到~:smile_38:
口 愛 天 使......:smile_38:

我 閃 先~:smile_43:

引用:
原帖由 zest1818 於 2009-4-3 01:43 AM 發表 查看引用來源

係喎 .....   畀你一講 ... 自己都覺得幾矛盾:smile_35:  ....   可能現在嘅心情比較矛盾, 所以諗野都係咁:smile_27:
點稱呼你呀~ 咁你又有咩事令你咁矛盾~:smile_14: 講0黎聽0下0丫~:smile_38:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-4-3 01:45 AM 發表 查看引用來源

口 愛 天 使......:smile_38:
即係咩呀~:smile_41:

引用:
原帖由 Mc秋 於 2009-4-3 01:44 AM 發表 查看引用來源
咁邪...:smile_43: 有冇魔鬼身材先
有咩咁邪~:smile_41: 有無"魔鬼身材" 就留番比你自己幻想一0下啦~:smile_30:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-4-3 01:47 AM 發表 查看引用來源

點稱呼你呀~ 咁你又有咩事令你咁矛盾~:smile_14: 講0黎聽0下0丫~:smile_38:
不如特別 d , 叫我 18 號呀 , 不過唔係 18 歲 (我都想 ).

失左方向感, 所以有 d 矛盾囉. 有 d 事想做 .....  但懶住未想做咁囉

引用:
原帖由 zest1818 於 2009-4-3 01:56 AM 發表 查看引用來源

不如特別 d , 叫我 18 號呀 , 不過唔係 18 歲 (我都想 ).

失左方向感, 所以有 d 矛盾囉. 有 d 事想做 .....  但懶住未想做咁囉
咁就叫你"18號"啦~:smile_30: 既然你懶住唔做,就即係唔重要0既事啦~:smile_38:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-4-3 01:59 AM 發表 查看引用來源

咁就叫你"18號"啦~:smile_30: 既然你懶住唔做,就即係唔重要0既事啦~:smile_38:
吓 ... 更係 5 係喇 ....  好重要, 搵 $$ 架.   

其實....  係做緊嘅~   不過似乎要轉吓方向, 但方向未清晰囉:smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆