上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 耳屎山

收藏  |  訂閱
750  4.0k

引用:
原帖由 公仔貓麵 於 2009-3-28 07:05 PM 發表 查看引用來源

收幾點呀:smile_40: 你係街呀:smile_38:
係屋企ar~~

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-3-28 07:07 PM 發表 查看引用來源
今日都仲未替 so:smile_30:  刨刨大夫
申個c頭過黎幫你刨啦:smile_46:

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-3-28 19:05 發表 查看引用來源
今日未過唔知 不過我都冇買好日子
哈.......... 不過今日睇黎都唔錯呀
杜拜盃你又會唔會玩埋一份架?

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-28 07:07 PM 發表 查看引用來源

唔過啦...........費事仆親
慢慢行算了,落雨濕濕真係好q乞人憎
似足你丫~~

引用:
原帖由 刀哥哥 於 2009-3-28 07:07 PM 發表 查看引用來源

係屋企ar~~
等客上門呀

各位..閃陣先~:smile_43: 夜d 再嚟~:smile_15:

引用:
原帖由 刀哥哥 於 2009-3-28 07:06 PM 發表 查看引用來源

今晚去飲酒,夠薑跟埋黎~~:smile_34: :smile_34:
係就叫埋我:smile_46:

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-28 07:06 PM 發表

喇...............對號入座既野
妳咪睇下自己揸緊咩number 囉........不過好似未到妳喎

等下啦,:smile_03: :smile_03: :smile_03:
乜有籌派呀:smile_40: 話禾知冰度有得輪:smile_38:

引用:
原帖由 好味道 於 2009-3-28 07:02 PM 發表 查看引用來源

你又唔係大夫,點解要伸條脷過你睇啫 :smile_03: :smile_03:
唔伸條脷出離點睇到似唔似

引用:
原帖由 刀哥哥 於 2009-3-28 19:06 發表 查看引用來源

今晚去飲酒,夠薑跟埋黎~~:smile_34: :smile_34:
哼............我忍你........:smile_22: :smile_22:

早幾個月就奉陪到底啫..........而家咩身世呀
算罷啦......:smile_42: :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆