上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)15

收藏  |  訂閱
746  16.6k

引用:
原帖由 hughug 於 2009-3-12 11:25 PM 發表 查看引用來源
你知唔知道我想得你好苦?
hug hug 先.........我 係 度.........我 陪 你 苦............ :smile_39:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-12 11:14 PM 發表 查看引用來源

12 點.......截止........:smile_38:
12 點... 禁快截止.....我仲...考慮中:smile_13::smile_13::smile_13:

你可唔可以唔再離開我?
引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-12 11:30 PM 發表 查看引用來源

hug hug 先.........我 係 度.........我 陪 你 苦............ :smile_39:

引用:
原帖由 hughug 於 2009-3-12 11:34 PM 發表 查看引用來源
你可唔可以唔再離開我?
你 加 D "表 情" 啦......否則.......我 會 當 真 架 啦..........

引用:
原帖由 bbcox 於 2009-3-12 11:34 PM 發表 查看引用來源

12 點... 禁快截止.....我仲...考慮中:smile_13::smile_13::smile_13:
灰姑娘..........:smile_35:

哼. 我認真架~~~
引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-12 11:37 PM 發表 查看引用來源

你 加 D "表 情" 啦......否則.......我 會 當 真 架 啦..........

引用:
原帖由 hughug 於 2009-3-12 11:41 PM 發表 查看引用來源
哼. 我認真架~~~
唔 好 玩 啦.......hey......我 揾 到 間 小 食 店......遲 D 大 家 1 齊 去 試 食 啊..........:smile_38:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-12 11:53 PM 發表 查看引用來源

唔 好 玩 啦.......hey......我 揾 到 間 小 食 店......遲 D 大 家 1 齊 去 試 食 啊..........:smile_38:
食d乜架,小食店?:smile_41:

對下時間先.........我所有D "時間"都唔岩架............ :smile_44: :smile_30:

引用:
原帖由 colin2008 於 2009-3-13 12:01 AM 發表 查看引用來源
食d乜架,小食店?:smile_41:
臺 式 架.......岩 唔 岩 ????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆