上一頁下一頁
發新話題

徵18-88任何可以傾心底話的朋友(part10)

收藏  |  訂閱
736  4.9k

引用:
原帖由 d1barry 於 2009-2-15 03:33 PM 發表 查看引用來源

愛情有無得保:')
無得保才是愛.愛情不保險:smile_39: .只是緣未了,bye bye了.下次talk .我會常來9仔家呀

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-15 03:32 PM 發表 查看引用來源

為了鼓勵你,蓉兒甘冒扣分之險,詳請你留心歌詞,barry詞http://www.youtube.com/watch?v=WWDofRrJrbU
做乜要扣分?

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-15 03:37 PM 發表 查看引用來源

無得保才是愛.愛情不保險:smile_39: .只是緣未了,bye bye了.下次talk .我會常來9仔家呀
再見:smile_24:

愛情係無得保:smile_45: 愛情係要雙方負出,同大家互就:smile_45:
引用:
原帖由 d1barry 於 2009-2-15 03:33 PM 發表 查看引用來源

愛情有無得保:')

引用:
原帖由 d1barry 於 2009-2-15 03:38 PM 發表 查看引用來源

做乜要扣分?
唔可以sent歌的,要扣31分,無所謂呀,你開心d就值得的,bye bye了:smile_43:

多謝蓉兒 玩得開心:smile_30:
引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-15 03:37 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 080709 於 2009-2-15 03:39 PM 發表 查看引用來源
愛情係無得保:smile_45: 愛情係要雙方負出,同大家互就:smile_45:  
無事果時就可以炒起上尼老豆姓乜都吾知D説話有咁難聽得咁難聽:')

鬧交如果得一方出聲就好快鬧完:smile_45: 咁睇下你隱唔隱到:smile_13:
引用:
原帖由 d1barry 於 2009-2-15 03:46 PM 發表 查看引用來源

無事果時就可以炒起上尼老豆姓乜都吾知D𪆒話有咁難聽得咁難聽:')

為你付出這麼多,却讓我痛到苦不能說.請你告訴我,愛上你是一個錯.
別讓我失魂落魄着了魔,像飛蛾,撲向火.解開我的迷惑.收起你的冷莫,
你怎能忍心這樣做,心也傷得太多,我也不想再為誰.......在等候.

引用:
原帖由 080709 於 2009-2-15 03:51 PM 發表 查看引用來源
鬧交如果得一方出聲就好快鬧完:smile_45: 咁睇下你隱唔隱到:smile_13:  
以前點都忍到 宜家難D

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆