上一頁下一頁
發新話題

徵21-34歲女朋友或結婚對象(#2)

收藏  |  訂閱
199  2.3k

引用:
原帖由 安非他命 於 2009-2-18 03:27 PM 發表 查看引用來源

咩狗黎架?
金毛尋回犬

引用:
原帖由 armic 於 2009-2-18 03:29 PM 發表 查看引用來源

做我既男友當然要愛我, 鍚我, 有時被我依賴, 對我好, 樣子一般, 身材適中, 有份穩定既工, 少煙少酒, 俾我睇到係有將來那種, 安全感, etc

每星期仲會有一日陪到我, 每日都會俾一個電話我, 最好唔好成日玩自閉啦 ...
咁你呢D都係好標準既要求...
不過, 我成日都聽到D女仔搵男朋友都係話要有份穩定既工, 其實當中係咪想要求人工好高既工呢?

引用:
原帖由 cywing1117 於 2009-2-18 03:31 PM 發表 查看引用來源

金毛尋回犬
幾靚wow

引用:
原帖由 cywing1117 於 2009-2-18 03:35 PM 發表 查看引用來源

咁你呢D都係好標準既要求...
不過, 我成日都聽到D女仔搵男朋友都係話要有份穩定既工, 其實當中係咪想要求人工好高既工呢?
唔係要求人工好高, 好有錢 而係至少個男仔可以養到他自己同將來養到家姐, 有d男仔真係養自己都好勉強, 或唔夠, 好無安全感

引用:
原帖由 armic 於 2009-2-18 03:50 PM 發表 查看引用來源

幾靚wow
你都未見過又知道靚:smile_30:

引用:
原帖由 armic 於 2009-2-18 03:52 PM 發表 查看引用來源

唔係要求人工好高, 好有錢 而係至少個男仔可以養到他自己同將來養到家姐, 有d男仔真係養自己都好勉強, 或唔夠, 好無安全感
咁就岩...
你認為兩公婆加埋有幾多收入一個月先足夠呢?

以我現時既生活質素, 如果兩公婆加埋有3-4萬就應該可以了.

引用:
原帖由 cywing1117 於 2009-2-18 04:03 PM 發表 查看引用來源

咁就岩...
你認為兩公婆加埋有幾多收入一個月先足夠呢?

以我現時既生活質素, 如果兩公婆加埋有3-4萬就應該可以了.
其實兩個人有萬幾蚊都夠

你而家搵幾多一個月

要三四萬咁多

引用:
原帖由 cywing1117 於 2009-2-18 03:57 PM 發表 查看引用來源

你都未見過又知道靚:smile_30:
呢種狗想像到

引用:
原帖由 cywing1117 於 2009-2-18 03:31 PM 發表 查看引用來源

金毛尋回犬
我隻雪撬bor~:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 armic 於 2009-2-18 04:07 PM 發表 查看引用來源

其實兩個人有萬幾蚊都夠

你而家搵幾多一個月

要三四萬咁多
兩個人萬幾蚊應該唔夠掛....:smile_14:
交租都要幾千喎...

我收入唔穩定喎...不過都有萬五至兩萬...
咁我一個人住...一個月開支都要一萬:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆