上一頁下一頁
發新話題

誠徵朋友仔 -*

收藏  |  訂閱
179  1.9k

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-2-11 01:27 AM 發表 查看引用來源

唔係
不過我有好多 fd 讀 UNSW
似乎都好多Chinese 個UNSW讀....個頭山火, 個度應該都幾亂

引用:
原帖由 Ms.BEE 於 2009-2-10 11:44 PM 發表 查看引用來源
hall0各位`

本人18歲就泥19歲lu`
徵18-30歲男0r女既朋友仔`
希望大家可以做個fd.傾下計la
HIHI....

引用:
原帖由 mcmon5b15 於 2009-2-11 01:27 AM 發表 查看引用來源

好, 我代樓主多謝你, 不過樓主自己已經唔見左了
哈哈~都唔緊要喇,,都係想入黎下水姐:smile_30:

引用:
原帖由 mcmon5b15 於 2009-2-11 01:29 AM 發表 查看引用來源

似乎都好多Chinese 個UNSW讀....個頭山火, 個度應該都幾亂
Sydney 同 Melbourne 個邊不嬲都多華人

宜家 d  煙吹到去 Sydney

引用:
原帖由 jeanneluk 於 2009-2-11 01:30 AM 發表 查看引用來源
HIHI....
HIHI! 唔知樓主訓左未...

引用:
原帖由 【文仔】 於 2009-2-11 01:30 AM 發表 查看引用來源
哈哈~都唔緊要喇,,都係想入黎下水姐:smile_30:
大家吹吹水

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-2-11 01:31 AM 發表 查看引用來源

Sydney 同 Melbourne 個邊不嬲都多華人

宜家 d  煙吹到去 Sydney
咁大場山火都幾慘....人識得走, 有地方匿, D kangaroos 唔知點算....應該週街都係燒袋鼠 :smile_39:

引用:
原帖由 mcmon5b15 於 2009-2-11 01:32 AM 發表 查看引用來源

咁大場山火都幾慘....人識得走, 有地方匿, D kangaroos 唔知點算....應該週街都係燒袋鼠 :smile_39:
澳洲袋鼠太多
政府比 d 人有限度捕殺 ga

不過場山火真係好慘
死左好多人
我諗緊返到過去捐衫同捐血

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-2-11 01:35 AM 發表 查看引用來源

澳洲袋鼠太多
政府比 d 人有限度捕殺 ga

不過場山火真係好慘
死左好多人
我諗緊返到過去捐衫同捐血
我知....有埋食譜添. 你咁有心真係好, 都算係一個大學生....

我個表弟而家仲打緊機, 諗緊買咩玩, 真係不懂世面 :smile_39:

你地吹到好咁遠我跟唔到喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆