上一頁下一頁
發新話題

剛剛收到消息...CP

收藏  |  訂閱
161  17.3k

多謝師兄既消息

常平治安係一直唔好, 不過之前冇揚出來之麻
新地開張無耐, 成幾十人係內面打鬥, 公安到場, 控制唔到場面, 開槍示警先有效
匯美門口試過有人被槍擊, 有條友身中 4 槍.

引用:
原帖由 hkcolumbus 於 2009-1-29 10:52 PM 發表 查看引用來源
常平治安係一直唔好, 不過之前冇揚出來之麻
新地開張無耐, 成幾十人係內面打鬥, 公安到場, 控制唔到場面, 開槍示警先有效
匯美門口試過有人被槍擊, 有條友身中 4 槍.
好很耐架事啦:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-1-29 10:34 PM 發表 查看引用來源

咁好易知到真相,不過果邊係比較集,希望當事人無咩事
當事人已甦醒, 沒生命危險

引用:
原帖由 kc7717 於 2009-1-29 11:14 PM 發表 查看引用來源

當事人已甦醒, 沒生命危險
無事就好 知唔知因咩事比人斬,是否得罪人:smile_39:

原來果段時間我係sunday,所以唔知

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-1-29 23:17 發表 查看引用來源

無事就好 知唔知因咩事比人斬,是否得罪人:smile_39:
係囉咁重手..:smile_39:

CP成日都有拉,早兩個月慢黑頓之前五六十人係樓下私片都有拉,我總係Tin鵝胡樓上當睇戲。住Tin鵝胡我都聽過樓下有槍聲拉。偷街早上日日有人大叫搶野,Sun地同新DON泰都成日有人high瓜左拉,不過通常個度D保安一見唔對路就盤D high 大左或無知覺既人出門口,減少麻煩。 Tin鵝胡條街成條街比Sun地老板買起左架,唔係真係買,而係比左$$$ 成條街比佢管,所以個度治安是全CP最差,但你有幾可見到有KO車係果度? 除左上面落 order ,如果唔係一般KO係唔會入去,除非出左事佢地先入去。總有你見過有KO入Sun地搞事嗎? 人地比左錢,KO唔會入去捉人,除非出事,上面落order 佢地都係係門口捉人驗尿,好少入去ga

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-1-29 11:17 PM 發表 查看引用來源

這就只有他自己知了,外人不方便說話

引用:
原帖由 llcoolj 於 2009-1-29 11:55 PM 發表 查看引用來源
CP成日都有拉,早兩個月慢黑頓之前五六十人係樓下私片都有拉,我總係Tin鵝胡樓上當睇戲。住Tin鵝胡我都聽過樓下有槍聲拉。偷街早上日日有人大叫搶野,Sun地同新DON泰都成日有人high瓜左拉,不過通常個度D保安一見唔 ...
師兄,好似唔係貢和,ko車晚晚都有系果條街巡,另新地老闆有無貢大實力呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆