上一頁下一頁
發新話題

香港人低調點吧 特別在龍蛇混雜的.........

收藏  |  訂閱
275  20.5k

咁去cp以後不敢溝女啦,,thanks brother

引用:
原帖由 中國通 於 2009-1-15 12:25 AM 發表 查看引用來源

but  有好多ktv  的dj叫我吊喎...:smile_41: :smile_41:
緊係叫你吊佢拉,仲要環保吊添呀,因為你叫中國通,:smile_04: :smile_29: 佢地有D好野想過比你.

引用:
原帖由 qq2626 於 2009-1-15 12:33 PM 發表 查看引用來源

你係真心問,想學野,我咪教下你囉

細路女(15-17歲的) 中女(26-30歲) 豬扒(無分年齡的,都有錢上去玩咯,重要豬扒:smile_41: )

咁如果講到拖女出街玩拍拖,當然中女啦, 中女就唔靚架咩?林志玲都30歲啦,邊個男人唔想要:smile_41:

試想想一個4,50歲嘅阿叔,拖個26-30歲嘅中女在街上走,跟一個4,50歲嘅阿叔,拖個15-17歲嘅細路女在街上走,那個比較奇怪呢?(小學生問題啊,沒想過你咁都要問)
你呢d咪叫自欺欺人囉!:smile_30:
引用周星星講: 你睇我唔到、你睇我唔到!:smile_30:
一個光頭阿叔拖一件26-30歲靚女就無問題,唔會俾人講既?明白晒!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 bokyeh 於 2009-1-15 12:23 PM 發表 查看引用來源

收皮啦, 成日向D香港仔發動思想鬥爭, 老坑或後生仔
拖住個十四, 五歲女就俾人當叫雞?

老豆或者阿哥帶女女出街買嘢, 食飯唔得咩? 挑!

响酒吧班女如果咁把炮, 仲使撚吹雞上架生咩, 即場爆斑仔樽啦,
酒吧睇場實幫阿セ熊哥條女格.
吹咗雞, 咁易俾你走? 出咗門口, 班女都會跟出嚟盆住班仔啦.
都未見識過人地點開拖嘅. 戇鳩!

話俾你聽, 係D香港大学生同小白領先會俾你大到嘅啫,
你睇唔順眼嗰班串串貢嘅香港友, 係要阿哥仔你,
親自去摑柒佢地先至得嘅嘞, 想佢地自動凹水? 好難嘞!

我地响D台靜候你嘅英雄行動報告. 好嗎?
老豆或者阿哥帶女女出街買嘢, 食飯唔得咩? 得得得,你自己點講都得 我都覺得自己係全宇宙最靚仔嘅男人 人家係唔係咁覺得,我唔理架啦:smile_30:

你都講得出老豆拖個女出街囉,多謝支持:smile_30:

唉...去玩都唔好攪事先得架~~仲要o向大陸喎....真係咩都冇得剩呀

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-1-15 12:24 PM 發表 查看引用來源

阿叔,人地開團,咩人都有,有老有少,咁你join團會有咩反應?唔駛講一定會覺得d阿叔團友影撚衰你啦!:smile_30: :smile_30:
唔會喎,關咗門自己玩,邊x個知我去叫雞呀?阿叔要攪靚妹咪攪飽佢囉,佢要帶妹妹仔上山頂看日出玩浪漫關我q事呀,比人笑嗰個又唔係我:smile_30:

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-1-15 12:43 PM 發表 查看引用來源

你呢d咪叫自欺欺人囉!:smile_30:
引用周星星講: 你睇我唔到、你睇我唔到!:smile_30:
一個光頭阿叔拖一件26-30歲靚女就無問題,唔會俾人講既?明白晒!:smile_30: :smile_30:
如果你有愛滋,會四處張揚驚死無人知,還是引用周星星講: 你睇我唔到、你睇我唔到呢!:smile_30:

一個光頭阿叔拖一件26-30歲靚女就無問題,唔會俾人講既?

又要我再講......

試想想一個4,50歲嘅阿叔,拖個26-30歲嘅中女在街上走,跟一個4,50歲嘅阿叔,拖個15-17歲嘅細路女在街上走,那個比較奇怪呢?二選一請答:smile_27:

師兄你點收到甘多料

樓主c hing,你都系好心提醒其他師兄姐,其他人聽吾入耳,由能得拒地死攞,呢度好能多人以為自己糸大哥,吾能怕死架:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 samsam999 於 2009-1-15 12:58 PM 發表 查看引用來源
樓主c hing,你都系好心提醒其他師兄姐,其他人聽吾入耳,由能得拒地死攞,呢度好能多人以為自己糸大哥,吾能怕死架:smile_30: :smile_30: :smile_30:
唉 咪係囉 大陸係全世界最天下太平架 點會要打要殺呢:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆