上一頁下一頁
發新話題

COPY手記..........天鵝媽咪吸血事件!

收藏  |  訂閱
228  9.2k

引用:
原帖由 bokyeh 於 2009-1-13 11:06 AM 發表 查看引用來源

唔明喎, 而家Copyboy師兄係話K場mami要攞三仟蚊, 關條女嘅雞頭セ事.
攞長咗雞頭錢要還就梗嫁喇, 亦有聽過雞頭俾錢帶家, 由鄉下帶女出嚟落河,
雞頭屈D沉船港燦幫條女贖身 ...
條女同雞頭係無任可錢銀上的拖欠, 亦不是雞頭帶去做...
所以無理由比佢屈

引用:
原帖由 瀏覽器 於 2009-1-13 10:56 發表 查看引用來源
呢個媽咪,好撚窮咁喎!:smile_38:
佢有眼無珠啫

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2009-1-13 13:52 發表 查看引用來源

條女同雞頭係無任可錢銀上的拖欠, 亦不是雞頭帶去做...
所以無理由比佢屈
now 佢係想食住你呀...駛啋佢??

可樂兄叫你老友,一係吾好做,一係就盡D.
一係比錢吾好再烦.一係比封红包DKO朋友.
等mami出黎收錢,等KO告佢雞頭,勒索.
一鑊打巢佢.等佢永不返身.

你條女以前可能有人帶去鵝仔, 條鵝仔龜婆跟開緊係要收啦, 當然, 條女可能同你講話冇, 亦可能真係冇, 咁又點啫, 行有行規,  你咁叻上去同佢地講囉睇下點? 而家係人地開個場比你玩, 唔好真係當自已係老細致得架.

我意思係話, 上去玩要低調, 上面係無道理講嘅, 唔想出事你可以離開鵝仔附近, 不過最怕條女無間道啫.

行規係对行家同D無權無勢的人講的,
女女上班沒欠錢無簽约.跟本就自由身.
無拖無欠的.你試下女女跟左D當地勢力人仕.
睇下个mami會係咩咀面??

引用:
原帖由 鐘國人 於 2009-1-13 06:14 PM 發表 查看引用來源
行規係对行家同D無權無勢的人講的,
女女上班沒欠錢無簽约.跟本就自由身.
無拖無欠的.你試下女女跟左D當地勢力人仕.
睇下个mami會係咩咀面??
同意!:smile_13:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-1-13 06:17 PM 發表 查看引用來源
同意!:smile_13:
影子兄:
叫你老友,一係吾好做,一係就盡D.
一係比錢吾好再烦.一係比封红包DKO朋友.
等mami出黎收錢,等KO告佢雞頭,勒索.
一鑊打巢佢.等佢永不返身.
费事夜長夢多!

回覆 127# 的帖子

一, 女已經冇做!二, 男既又唔係天鵝客人!

所以先要出聲

------------------------------

咁即係要個男人無啦啦比錢, 咁即係比人ID左啦, 重唔閃等乜呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆