上一頁下一頁
發新話題

徵單身男性朋友35以上(正經)

收藏  |  訂閱
408  7.8k

引用:
原帖由 祿怡同德 於 2009-1-8 10:33 PM 發表 查看引用來源
既然佢同你分咗手,你也應該放開D去揾個第2個男朋友呀  
每當想起佢咁同我講...我雙眼好自然湧出眼淚

good morning:smile_35:

我最近都好sad..應該sad過你好多.都同你一樣關於生離死別:smile_24:

回覆 1# 的帖子

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回覆 1# 的帖子

生離死別... 小弟原聞其長

引用:
原帖由 kakali 於 2009-1-8 10:45 AM 發表 查看引用來源
我有個朋友叫我返教會, 等個人唔好諗埋一邊....
這個做法相當好,今個星期日就行出第一步。

引用:
原帖由 看不通 於 2009-1-9 10:04 PM 發表 查看引用來源
這個做法相當好,今個星期日就行出第一步。
但我要返工....冇時間去~~

引用:
原帖由 勁霸 於 2009-1-9 09:02 AM 發表 查看引用來源
我最近都好sad..應該sad過你好多.都同你一樣關於生離死別:smile_24:
係你家人?????????????????????

引用:
原帖由 kakali 於 2009-1-8 10:45 發表
我有個朋友叫我返教會, 等個人唔好諗埋一邊....
我相信教會會幫到你(但我吾建議)

其實你而家吾須要人安慰..你聽左等如冇聽

我點解話教會會幫到你呢..裡面D人會用心去聽你掃苦(任何時候)..講既吾係什麼(吾好亂諗.愛惜生命..忘記佢..等等)

只會說神會幫你..其實你而家須要既係時間..用時間去沖淡..世上冇人能敵得過時間

死!吾係解決...係你想解脫...你諗世上冇人會再同樣咁愛你..點解吾諗下自己活下去一樣得呢..

你想死但你徵友條件係知己..你係咪想D知己睇住你死?慢慢諗清楚你既路吧

我打個比諭...是比諭

今日你至愛得到咁既病..你好心痛..問點解咁對我

假如弟日你至愛說我有第二個..你又問點解咁對我

乜世上有一種承諾..拍拖一定要結婚..結婚就要生仔咩...到我問你點解?

人有悲歡離合 月有陰晴圓缺  此事古難全 但願人長久 

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆