上一頁下一頁
發新話題

口爆

收藏  |  訂閱
339  42.4k

妳咁做法,係男人都話正,好似我sp幫我口爆時,我都會爽到叫出黎呀!!

引用:
原帖由 Chaaz 於 2009-1-5 11:03 AM 發表 查看引用來源
我個ex都話口爆好正 ... 試過1次會想有第2次:smile_30:
咁激咁好玩...係人都想有第二次啦

點解D 男人咁中意口爆呢???:smile_35: :smile_35:

樓主, 口爆完, 仲有無ROUND 2 呀 ????:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-1-5 12:02 PM 發表 查看引用來源
點解D 男人咁中意口爆呢???:smile_35: :smile_35:

樓主, 口爆完, 仲有無ROUND 2 呀 ????:smile_40: :smile_40:
冇下半場既下次搵鬼同佢爆呀 ~ :smile_47:

好舒服:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2009-1-5 11:08 AM 發表 查看引用來源

咁激咁好玩...係人都想有第二次啦
得一想二 :smile_30:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-1-5 12:02 PM 發表 查看引用來源

緊係有啦............:smile_40: :smile_40:

請問點解吞唔落
你有無幫條仔含
含都得點解吞唔得
條仔lam完你都吞你d水啦

引用:
原帖由 Seductive 於 2009-1-5 02:03 PM 發表 查看引用來源

緊係有啦............:smile_40: :smile_40:
妳.......................................................:smile_46: :smile_47: :smile_46: :smile_47:

肯含肯吞, 果然係好老婆
肯含唔吞既女, 我都可以接受
唔含, 就太差la

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆