上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>交個朋友傾下計, 好女亦無任歡迎, 有緣入黎聚聚^..^(9)

收藏  |  訂閱
771  5.5k

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-12-31 11:27 AM 發表 查看引用來源

之前話有law........唔知老細仲記唔記得佢自己講過架呢:smile_45: :smile_45:
我可以1:00pm走

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-12-31 11:15 AM 發表 查看引用來源
私は野豚ですね
你又玩日文呀:smile_30:

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-12-31 11:28 AM 發表

你唔駛o甘驚wor:smile_30: :smile_30:
驚架... ... e度好似女兒國咁

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-12-31 11:16 AM 發表 查看引用來源

其實都係由你話事o者....~~~今朝好似有人pm左你

只要你肯踏出第一步就唔駛................化囉:smile_45:
係呢度.....:smile_45:
比你囉:smile_13:

引用:
原帖由 sunsun 於 2008-12-31 11:29 AM 發表 查看引用來源

我可以1:00pm走
晒命:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 大投文 於 2008-12-31 11:17 AM 發表 查看引用來源

神燈...:smile_30:
係呀, 我有個希望呀...燈神:smile_30:

引用:
原帖由 sunsun 於 2008-12-31 11:20 AM 發表 查看引用來源
Happy New Year to all !!!!!!!!
你都過左黎呀:smile_30:
新年快樂

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-12-31 11:34 AM 發表 查看引用來源

晒命:smile_22: :smile_22:
晒吓好d........唔係好易老

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-31 11:35 AM 發表 查看引用來源

你都過左黎呀:smile_30:
新年快樂
我從來都無離開過.......I am always here

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-12-31 11:33 AM 發表 查看引用來源

驚架... ... e度好似女兒國咁
~~~o甘驚仲屎入o黎

你知lee到係女兒國......o甘你入o黎o既時候就帶埋d靚仔親信 :smile_47: 入o黎啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆